• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 59
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
agj - майстор
gogo7777 написа:

Не следиш темата и това което съм казал :-D . Къв битак кви 5 лева. Писах за голям вносител....
gogo7777 написа:

Тука от една седмица обикалят едни мангали и предлагат от тия есаб-и хасковските. Вече трети път се спират при мене и само ме дрънчат. Питам ги колко пари искаш бре, той казва 200лв. брато наполовината ги даваме :-D …..D
Правенето на пазарлък с мангал може да стане на пазара (битака ) та затова си и помислих така!Или може би мангала е голям вносител –който внася доста от тези ментата по пазарите! :-D -Шегичка ! :lol:

Не пиша това за да те дразня или да се заяждам но не е добре човек да се отмята от думите си ……особено ако това е „черно на бяло” !
torbalan - Дървен философ
gogo7777 написа:
Що да няма желаещи? Знаеш ли колко машини мога да домъкна?
Ми останах с впечатление, че само си пишем без да се взима на сериозно идеята. Трябва само да се организираме така, че на всички да им е удобно.
Аз също съм сериозен - Барбекюто работи, въглища, пържоли, подправки, печене и т.н. от мен :)

Ако искате и карначета, кебапчета и т.н. :)
agj - майстор
torbalan написа:
gogo7777 написа:
Що да няма желаещи? Знаеш ли колко машини мога да домъкна?
Ми останах с впечатление, че само си пишем без да се взима на сериозно идеята. Трябва само да се организираме така, че на всички да им е удобно.
Аз също съм сериозен - Барбекюто работи, въглища, пържоли, подправки, печене и т.н. от мен :)

Ако искате и карначета, кебапчета и т.н. :)
Не знам какъв ще е резултата от сбирката но пък важно е че си търсите повод .. :-D
Влиза един в кръчма. Присяда до бара и си поръчва питие. На маса до бара сядат двама и той неволно чува разговора им.
Единият:
– Та ти откъде беше, приятел?
– От София.
– Я, и аз съм от София! Келнер, дай по едно пиене!
След малко:
– Като си софиянец, от кой квартал си?
– От „Люлин”.
– Я, и аз съм оттам. Келнер, дай по едно!
След малко:
– Добре, а в кой блок живееш?
– Ами в 501-ви.
– Ей, ама и аз съм от 501-ви! Келнер, дай по едно!
– А в кой вход си?
– В „Г”.
– Не думай, бе! Че и аз съм в този вход! Келнер, по едно!
– А на кой етаж си тогава?
– На 6-ти.
– Ти ме уби, бе! Та и аз съм на 6-ти етаж! Келнер, дай по едно!
– А в кой апартамент живееш?
– В 88-ми.
– Ей, и аз живея в 88-ми апартамент! Келнер, дай по едно!
Тука клиентът се облещил и попитал бармана:
– Абе тия двамата да не са луди?
– Ами! Баща и син са, търсят си повод за напиване!

:-D :lol:
agj - майстор
valiopeshev написа:
Едно време имаше професионални електрожени на базата на управление на тиристори. Лично не съм ги виждал на живо, но съм чел за тях. Сега произвеждат ли се и въобще и някой знае ли нещо за тях? dragozov, ти си най навътре в пазара, знаеш ли нещо по въпроса? :drinkers:
Произвеждат се !Даже и са с екстри! :-D
Изображение
http://www.maksimalbg.com/bg/item/37.html :drinkers:
gogo7777 - майстор
Абе и аз не се заяждам, ама пак не си разбрал :-D

Случката преди 10-ина дни с мангала и оборудването което съм купил преди 15 години нямат връзка. От мангала изобщо не съм имал намерения да купувам (писал съм), но понеже беше нагъл и хитруваше ме амбицира да изиграя ролята на потенциалната риба и реших да пробвам дали ще устиска ментака в мойте ръце. Беше ми даже забавно :-D
Аз също съм сериозен - Барбекюто работи, въглища, пържоли, подправки, печене и т.н. от мен

Ако искате и карначета, кебапчета и т.н.
От мене пържолите :-D , нямам проблем с пътуването до Козлодуй така, че съм готов. :-D
agj - майстор
gogo7777 написа:

Случката преди 10-ина дни с мангала и оборудването което съм купил преди 15 години нямат връзка. От мангала изобщо не съм имал намерения да купувам (писал съм), но понеже беше нагъл и хитруваше ме амбицира да изиграя ролята на потенциалната риба и реших да пробвам дали ще устиска ментака в мойте ръце. Беше ми даже забавно :-D
:-D
М ..Дааа :? ....трябва да призная че умело умееш да се пазариш и хитро да излизаш от неловки ситуации ! :lol:
torbalan - Дървен философ
gogo7777 написа:

Аз също съм сериозен - Барбекюто работи, въглища, пържоли, подправки, печене и т.н. от мен

Ако искате и карначета, кебапчета и т.н.
От мене пържолите :-D , нямам проблем с пътуването до Козлодуй така, че съм готов. :-D
Е, щом от теб пържолите - от мен червеното вино...
gogo7777 - майстор
:drinkers:
dragozow - майстор
valiopeshev написа:
Едно време имаше професионални електрожени на базата на управление на тиристори. Лично не съм ги виждал на живо, но съм чел за тях. Сега произвеждат ли се и въобще и някой знае ли нещо за тях? dragozov, ти си най навътре в пазара, знаеш ли нещо по въпроса? :drinkers:
Последно съм продавал 3 такива по 500А на Deca като ги внасяхме на една фирма подизпълнител на Дунав мост 2. Било е преди поне 3 години, машините бяха много застояли заради навлизащите инвертори. Търсеха си изрично такива, после почнаха да купуват едни 400А български инвертори. Там където пазарувам в Китай има такива в гамата, но няма търсене на такива машини. От старите продавам само на Кракра, сега ще има и един бюджетен модел на Gys.
pansim - майстор
Ако има сбирка, се записвам за участие с ей такава машинка:
Вече има хора от форума, които и знаят възможностите :-D

Прикачен файл

I3.jpg
I3.jpg (84.21 KиБ) Видяна 2805 пъти

Прикачен файл

I2.jpg
I2.jpg (53.19 KиБ) Видяна 2805 пъти

Прикачен файл

I1.jpg
I1.jpg (68.9 KиБ) Видяна 2805 пъти