Пак четеш през ред! Пропусна, че търговеца, на КОЙТО ИМАШ ДОВЕРИЕ! Той няма да те подведе в параметрите и ще ти препоръча по-качествена машина за бюджета ти или направо ще ти каже да не си купуваш за тези пари. Когато нещо стане с машината, носиш му я и на другия ден( в идеалния случай) отиваш да си я вземеш готова . В моя случай отивам след обяд, оставям машината при Ники, пия едно кафе и отивам да си я прибера отремонтирана, ако е имало всички налични части! Не знам дали и за електрожените на Драгозов това важи, но предполагам, че ако някой от форума има проблеми с някой негов инвертор и има наличните части, не би му отказал да го поправи на момента! А това е пример само от нашия форум. Има много други подобни вносители на евтини и/или китайски инструменти. Ако такъв търговец ми препоръча твоя инвертор или професионалист заварчик го направи, бих си взел. Извинявай , че не мога да повярвам на картинките. Може би защото поне малко разбирам от аудиотехника и като ти гледам критериите при избора на говорител : тегло, дебелина на "мостовия тел" външен вид, надписи , но дума не обели за най-важното - как звучи и каква му е честотната характеристика и чувствителността. Ако това са ти критериите при избора на неща за които смяташ, че разбираш най-много, то моля те не давай съвети за неща, от които сам казваш, че не разбираш. Може да подведеш някого да си хвърли парите на вятъра! Ако нямаш какво да кажеш по същество за инвертора - качество на заваряване, издържливост и т.н. , моля те да спреш да спамиш в темата!
ПП
Проблеми имам само със "сешоара" , защото само това съм си купувал с тази марка, ако не броим машината за рязане на плочки. Не обичам ДА СИ КУПУВАМ ПРОБЛЕМИТЕ с пари, имам си достатъчно безплатни! Предпочитам да си купувам РЕШЕНИЯ на проблеми!
ПП
Проблеми имам само със "сешоара" , защото само това съм си купувал с тази марка, ако не броим машината за рязане на плочки. Не обичам ДА СИ КУПУВАМ ПРОБЛЕМИТЕ с пари, имам си достатъчно безплатни! Предпочитам да си купувам РЕШЕНИЯ на проблеми!