• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 441
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
sek.1 - специалист
http://stores.ebay.de/BEN-ROYAL-INVERTER-SCHWEIsTECHNIK Аз си поръчах машина от този търговец 200 амперов инвертор + DC ВИГ машината върви комплект с всички кабели и шлангове . За тази марка мога да кажа че напълно си отговаря на дадените параметри мойта машина съм я тествал и с 5 мм електроди. Работил съм и с 50 амперовия плазмен резак на тая фирма също се представя перфектно . Когато я купих един колега специалист по силова електроника я огледа много обстойно много хареса испълнението и схемните решения и му поръчахме и една машина за него . При групова поръчка на 2-3 машини германеца прави много голями отстъпки .
joro39 - специалист
sek.1 написа:
http://stores.ebay.de/BEN-ROYAL-INVERTER-SCHWEIsTECHNIK Аз си поръчах машина от този търговец 200 амперов инвертор + DC ВИГ машината върви комплект с всички кабели и шлангове . За тази марка мога да кажа че напълно си отговаря на дадените параметри мойта машина съм я тествал и с 5 мм електроди. Работил съм и с 50 амперовия плазмен резак на тая фирма също се представя перфектно . Когато я купих един колега специалист по силова електроника я огледа много обстойно много хареса испълнението и схемните решения и му поръчахме и една машина за него . При групова поръчка на 2-3 машини германеца прави много голями отстъпки .
и колко излиза като крайна цена!
sek.1 - специалист
joro39 написа:
Наще излязоха под 500 лева . Аз поръчвах и разни консумативи и аксесоари ръкавици магнитни триъгълници електроди за ВИГа и на тях даде много добра отстъпка .
agj - майстор
joro39 написа:
sek.1 написа:
sek.1 написа:
joro39 написа:
Наще излязоха под 500 лева . Аз поръчвах и разни консумативи и аксесоари ръкавици магнитни триъгълници електроди за ВИГа и на тях даде много добра отстъпка .
Само че предишния модел беше по простичък само с потенциометър за регулиране на тока а този новия модел е по добър,гледам че има и друг потенциометър за регулиране времето на затихване на дъгата и 2 и 4 тактов режим на работа!
sek.1 - специалист
Цените падат сега ако трябваше да поръчвам бих си поръчал това http://cgi.ebay.de/DC-SCHWEIsGERAT-WIG- ... 5d2e682839 или модела 3х1 с 50 амперов плазмен резак .
dragozow - майстор
Цената е добра, китайски са въпреки немския продавач. Okan Balaban е немец колкото и аз. Има и много добри попадения. Въпроса е като се счупи. Иначе цените наистина падат на този вид техника и все повече хора си ги купуват.
sek.1 - специалист
dragozow написа:
Цената е добра, китайски са въпреки немския продавач. Okan Balaban е немец колкото и аз. Има и много добри попадения. Въпроса е като се счупи. Иначе цените наистина падат на този вид техника и все повече хора си ги купуват.
То половината Германия е с такива имена :-D Машините са изключително ремонтопригодни няма многослойни платки и SMD монтаж схемните решения и испълнението са много добри оценката не е моя а на хора от катедра Силова електроника на ТУ София. Машините имат и 3 години гаранция. Тази марка я тестваме от 6 - 7 години и още няма развалена машина специално модела 3х1 с плазмения резак съм я подлагал на душмански тестове и е обиколила България няколко пъти .
dragozow - майстор
Много е важно да е евтин ремонта. А гаранция има ама...къде? Иначе аз огледах едни вигове и простите инверторни електрожени.
sek.1 - специалист
Аз доста се колебаех дали да не взема AC/DC ВИГ но заваряването ми е спомагателна дейност и не ми се забатачват толкова пари в машина с която я заваря нещо алуминиево един път в годината я не . Договорката с германеца е че ако повредата е дребна праща платка ако е по сериозна направо сменя машината само куриерските са за наша сметка но до сега не се е налагало да видим дали ще си спази обещаното просто не се чупят машините .
pansim - майстор
sek.1 написа:
Аз доста се колебаех дали да не взема AC/DC ВИГ но заваряването ми е спомагателна дейност и не ми се забатачват толкова пари в машина с която я заваря нещо алуминиево един път в годината я не . Договорката с германеца е че ако повредата е дребна праща платка ако е по сериозна направо сменя машината само куриерските са за наша сметка но до сега не се е налагало да видим дали ще си спази обещаното просто не се чупят машините .
А дано, ама надали :lol: :lol: :lol:

Няма нещо, което не се чупи, поврежда, изгаря и т.н.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 441

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: