За останалия след леенето алуминий правя в леярската пръст форма и изливам слитък за следващото топене. Готовия детайл от леенето в гипсовата форма - на едната снимка в едър план съм заснел единствените две шуплички, които се появиха след фрезоването. Вероятно има и други, но при фрезоването, заради "замазването" са се скрили.

0051.JPG (112.35 KиБ) Видяна 2696 пъти

0052.jpg (54.83 KиБ) Видяна 2690 пъти

0053.JPG (110.94 KиБ) Видяна 2696 пъти

Прикачен файл:

0051.JPG (112.35 KиБ) Видяна 2696 пъти
Прикачен файл:

0052.jpg (54.83 KиБ) Видяна 2690 пъти
Прикачен файл:

0053.JPG (110.94 KиБ) Видяна 2696 пъти
										Последна промяна от edemy2001 на чет сеп 03, 2015 1:54 pm, променено общо 2 пъти.

(Често се случва при отливане на ново изделие да направя мноооого грешки и да се наложи да правя всичко отначало!
 (Често се случва при отливане на ново изделие да направя мноооого грешки и да се наложи да правя всичко отначало!   ) Много съм доволен от резултата! Сега следва да отрежа леяка, да поработя с пилата, след това на струга и накрая полиране на лопатките. И ако даде Господ в началото на ноември да отивам на монтаж!
 ) Много съм доволен от резултата! Сега следва да отрежа леяка, да поработя с пилата, след това на струга и накрая полиране на лопатките. И ако даде Господ в началото на ноември да отивам на монтаж!