• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Еленагаз, сАлиекспрес и през Гочо за разрешително.
Утре, дано не забравя, ще ти пусна линковете. До седмица ще ми дойде пореден преходник.
gogo7777 - майстор
ср дек 04, 2024 6:42 pmhidrazin написа:
ср дек 04, 2024 5:40 pmgogo7777 написа:
Иначе ето ти калорична газ ...
Поне да бяха написали каква е резбата на бутилката ... отне ми цели 15 минути да търся из недоклатените им писаници.
Няма и възможност за директна покупка. Само след регистрация... Смешковци.
:partyman:
На флакона пише CGA600
Смешковци друг път.

:drinkers:
Много често снимките са примерни.
hidrazin - майстор
ср дек 04, 2024 7:28 pmgogo7777 написа:
На флакона пише CGA600
Смешковци друг път.
То и на оня линк дето ми даде пишеше Rothenberger ама дойде друго.
Какво пише на картинката ми е през оная работа. В описанието НЕ ГО ПИШЕ. Ма то даже и описание няма...
И да, смешковци някакви са...
hidrazin - майстор
ср дек 04, 2024 6:57 pmпишман_майстор написа:
Това с пълненето ми стана интересно, трябва поразпитам и аз...
Не правете това в къщи!!!
Правете го на двора/улицата...

gogo7777 - майстор
ср дек 04, 2024 7:55 pmhidrazin написа:
ср дек 04, 2024 7:28 pmgogo7777 написа:
На флакона пише CGA600
Смешковци друг път.
То и на оня линк дето ми даде пишеше Rothenberger ама дойде друго.
Какво пише на картинката ми е през оная работа. В описанието НЕ ГО ПИШЕ. Ма то даже и описание няма...
И да, смешковци някакви са...
Ремотерм са представители на Кастолин. Каквото пише на флакона това е. Нали не мислиш да сравняваш прекупвача Баш Майстора с Кастолин. Още повече, че не това им е основната дейност, да продават на куцо и сакато. Имат си достатъчно клиенти и не им е притрябвало търговия. Който иска се регистрира и купува. Аз нямам регистрация, стига ми да вдигна телефона и готово. Познаваме се от самото начало.

ПП.....на швейцарците също им е през оная работа дали ще купиш техен продукт.......вервай ми.
hidrazin - майстор
ср дек 04, 2024 8:50 pmgogo7777 написа:
Аз нямам регистрация, стига ми да вдигна телефона и готово. Познаваме се от самото начало.
Това ли било? А аз се чудех що толкова се напиняш на буцата... :-D
Останалото може да ми го спестиш. Не ме вълнува.
gogo7777 - майстор
Дори не знаех, че са направили е-шоп. Разрових да ти намеря истинския висококалоричен газ, тоя който съм ползвал много преди да научиш за съществуването му.
Ся не съм им адвокат, но ме дразни някой далеч от материята да нарича най-големите смешковци. Ако отидеш на място и попиташ какво ти е необходимо ще ти предложат 100 варианта и ще ти ги демонстрират безплатно в центъра им. Ще видиш неща, които не си и сънувал. Ако нещо го нямат налично (няма как да потдържат целия асортимент на Кастолин) ще ти го поръчат от Швейцария също безплатно. Кастолин продава продукти заедно с технологията. Това не е дюкян за всеки.

Ще те черпят кафе, сладкиши дори алкохол ако щеш.
gogo7777 - майстор
:-D
Какво ли е имало в баката....МАПП :?

Айде поне си любознателен и мой човек ще ти дам жокер. В първият ми пост в темата загатнах. Що е то МАПП газ. Всяка буква означава въглеводород т.е. четири съставки са. Има доста разновидности на калорични газове, но тях няма да намесваме.

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Горелка за MAPP газ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: