• 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 441
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Sof - специалист
gogo7777

Я дай да прочета това което си написал, понеже аз не знам къде си описал тестовете и проверките на Китайските апарати.

На Райдъра които притежавам правил ли си тестове и установил ли си Ампеража, установил ли си колко му е КПД и кога прегрява, с какви електроди работи и тнт ?

Ето това ме касае мене !

Дай ми тези данни и тестове описани от тебе и така !

Аз веднага мога да ти покажа къде са ми снимките на машината и какво съм писал !

Факти, факти, дай факти !!!!
gogo7777 - майстор
традиции ... и все пак не разбирам защо някои колеги толкова избухват и се "палят" затова че някой бил похвалил или оплюл това или онова..
Ами традиции......"паленето" си е наша родна черта :-D . Нямо нищо лошо и обидно, нали. Ако пък няма такива "кибритлии" нивото на тоя подфорум ще спадне. По-добре ли е да ти напиша, да не се тревожиш за нещо, което си е проблемно.

ПП
Я дай да прочета
Чети някъде бях писал за стартирането ми в тоя занаят. Точно твоя Райдер може и да не съм го тествал. Не си спомням марките на ментаците. Тествал съм само маркови апарати и от там знам как стоят нещата. Сега ми е достатъчно един електрод да изгора и да преценя дали машината е настроена и работеща. Твоя Райдер, кво да го коментираме. Ако искаш ела да го пробвам. Гарантирам ти обективна оценка........
Последна промяна от gogo7777 на ср дек 04, 2013 11:03 am, променено общо 1 път.
Sof - специалист
juvesan

Много си прав за последният си коментар !!! Които говори за техника различна от Общоприетата промишлена -1000 Ампера- 2000 лева трифазна и тнт е Долен ! :mrgreen:

Даже мене ме обявиха и за човек с занижени критерии, абе второ качество човек !
gogo7777 - майстор
Добре, виж сега какво си написал.......От кога ампеража прави апарата професионален?
Как предпочиташ да ти ги поднеса. Разбираш ли техническият език, имаш ли някакви познания в металознанието?
pansim - майстор
[quote="juvesan"] Не съм защитник на китайското, но нека не се залъгваме - ние и това не можем да направим ( тъжно но факт) [quote="juvesan"]

Не си прав. Можем и правим. И цените са по-добри от това което си купил, и смея да твърдя и качеството.
Но търговията и рекламата са забранени във форума. Ако искаш повече инфо - пиши на ЛС.
Тани - модератор
Всъщност САМОрекламата е забранена. Споделянето на полезна информация е дори насърчавана, а информоцията, която имаш ще е полезна, затова спокойно можеш да я споделиш.
Sof - специалист
gogo7777 написа:
Добре, виж сега какво си написал.......От кога ампеража прави апарата професионален?
Как предпочиташ да ти ги поднеса. Разбираш ли техническият език, имаш ли някакви познания в металознанието?

Давай !
iivanov - майстор
Sof,пънеш се и ще затриеш темата, като оная, заключената.Вземи го прати райдъра на pansim,да му види карантията и да каже , за какво иде реч. Щото, колкото и да снимаш платки, болшинството тука виждаме само...платки. :-D
Sof - специалист
Човек молятисе не ме обвинявай за неща които не са станали и не съм направил !

Аз исках данни и тестов от колегата който каза че има опит с тези машини !

Които знае какво да гледа и разбира, даже и от платките може да си извади заключения за дадена машина !

Щом повечето виждат само платки, защо тогава, те говорят само за професионална техника от по 2000 лева ???

С тебе нямам проблем ! Но не ме обвинявай за всевъзможните проблеми тук !

А всъщност като погледна назад, не съм възхвалявал нищо и не съм преовеличавал нищо !
juvesan - специалист
pansim написа:
juvesan написа:
Не съм защитник на китайското, но нека не се залъгваме - ние и това не можем да направим ( тъжно но факт)
juvesan написа:

Не си прав. Можем и правим. И цените са по-добри от това което си купил, и смея да твърдя и качеството.
Но търговията и рекламата са забранени във форума. Ако искаш повече инфо - пиши на ЛС.
Идеята ми беше по глобална, но в случая визирам разни такива изпълнения, които се броят че са правени от българи, а то се оказва че са като моите компютри - асмблирани от мен, ама частите тайван.... не знам смея ли да обявя че са българско производство [-X Освен това .. ако става дума за "можене" вярвам , Има хора които могат , но не става дума да си направиш 1 или 5 бройки, които са перфектни - това не е производство и "можене"... мащабите ни са силно ..хм... не знам как да ги опиша. Иначе и аз прочетох доста за отделни фирми и отзивите за тях, но за домашна цел не ми се изплаща вложението , а за сериозна работа ще взема Кемпито :)
Ами традиции......"паленето" си е наша родна черта :-D . Нямо нищо лошо и обидно, нали. Ако пък няма такива "кибритлии" нивото на тоя подфорум ще спадне. По-добре ли е да ти напиша, да не се тревожиш за нещо, което си е проблемно.
Аз съм привърженик на разгорещените спорове, обичам нещата да са ясни и да няма скрито покрито, но да посочиш вероятни проблеми, доказуеми и известни и да кажеш: " ти си си взел китаец, ...не знам какъв е , ама няма начин да не си дебил и олигофрен ... :vom: " са различни понятия. :supz:

Впрочем и на мен ми стана интересно кой създава тук български инвертор с добро качество и ценово съизмеримо с на "чайниците" ?
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 441

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: