Колега здравей .........много зависи за какво ще го използваш.......аз лично не бих избрал моделите на вики поради причина че самата кутия е цялата ламарина а ние се катерим по на 30-40 метра метални конструкции....връзваме се с колани..инвертора ми е през рамо на ремък отзад на гърба маска на главата с едната ръка се държа с другата заварка и така като маймуна на конструкциите....представи си колко пъти се удря тази кутия в профилите и колко пъти се закачва .........профи машина от хоби се различава по ПВ-то...на висока температура...и да знаеш че и аз съм максималист но на повече от 115-120 А не ми се е налагало да работя......Според мен виж Кемпи,фрониус, виж kitIN виж и на колегата драгозов ......като конструкция и удобство тези вики има над какво да поработят...ако е за гаража там е друга работа.....вземай едно мощно телоподаващо най добре инверторно ако има парички......и си ти......не те бърка дали си таван,хоризонтално или вертикал.....споровете са много но аз съм минал по тоя път вече...и ти казвам че ако не търсиш мобилност огледай се за телоподаващо 200-250 А там е истината.....за да стигна до тоя извод стигнах от кракра 180 А,инвертор ,аргон и накрая 250А тел......възхитен съм от него.....