• 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 441
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
bigdragon - майстор
Колега agj,

Проблема при работа с базични електроди не е променливото напрежение, а ниското напрежение на празен ход на "пернишките саксии".
Явно не познаваш основни принципи на електодъговото заваряване и за това ти предлагам да не влизаш в спорове, които си ги загубил предварително...
agj - майстор
bigdragon написа:
Колега agj,

Проблема при работа с базични електроди не е променливото напрежение, а ниското напрежение на празен ход на "пернишките саксии".
Явно не познаваш основни принципи на електодъговото заваряване и за това ти предлагам да не влизаш в спорове, които си ги загубил предварително...
Наистина ли бе колега ! #-o :shock: Да не би нещо да съм се объркал че НОРД-А работи на променлив ток ! :lol:
agj - майстор
gogo7777 написа:
7018 не, но с друг......... :-D
Така ли !?
А я си спомни какво твърдеше преди три дни !Да ни ти го припомням аз!
agj - майстор
gogo7777 написа:
Давай
Какво да ти давам ! :-D Аз съм ти го казал кратко и ясно само с една дума ! :-D
Ако имаше доблестта да докажеш това което си написал, нямаше да си измисляш глупави оправдания!
Последна промяна от agj на съб дек 14, 2013 12:03 am, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
Глей ся.........не разбирам що злобееш. Кво да ти доказвам, като ти нищо не приемаш? Умишлено и предубедено.
А за това, че ме оцени с една дума, няма проблеми :-D . Но следващият път когато решиш да ме оцениш, се надявам да стоиш пред мене. Тогава ще ти кажа дали съм доблестен.
agj - майстор
gogo7777 написа:
. Но следващият път когато решиш да ме оцениш, се надявам да стоиш пред мене. Тогава ще ти кажа дали съм доблестен.
Май ме заплашваш :?:
Дано правилата на форума важат за всички а на само за мен !
shtaiga - напреднал
agj написа:
bigdragon написа:
Колега agj,

Наистина ли бе колега ! #-o :shock: Да не би нещо да съм се объркал че НОРД-А работи на променлив ток ! :lol:
Aз никъде не видях някой да твърди,че Норд-а работи на АС.Ако си мислиш ,че всичкото базичен електрод е Норд и всичкото рутил-Вежен,е ...ОК

EVB 50-----"Модел" на електрода
Coating type:-------Вид обмазка
Basic-------Базичен
Welding current:----Поляритет
DC + ------прав ток + ----обратна полярност{ръкохватка на +})
AC (OCV>70 V--------променлив ток с напрежение напразен ход >70 волта
http://www.elektrode.si/products/ang/e ... /evb50.pdf
gogo7777 - майстор
Май ме заплашваш
Дано правилата на форума важат за всички а на само за мен !
Както искаш така го разбирай.... :-D
Има кой да преценява дали съм нарушил правилата, мен не ме бърка.....Ако няма какво да напишеш по темата спри да пишеш. Не се занимавай с мене. Ако не, то пиши на ЛС, ако реша ще ти отговарям. Тука не е мястото.....
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 441

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: