• 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 441
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Sof - специалист
agj , остави ги нека пишат !

Лошото е едно-тоя завод дето сега "Братята Амерканци- Оффшорки го затвориха в Ихтиман беше за електроди, нали ???
Даже още един завод са затворили пак Американци.
Та докато ние Българите се ядеме тук и навсякъде, Империалисткият Колонизатор идва разграбва и оставя хората без работа и България без поминък !

Ето това е лошото ! И над това трябва да се замислиме, докога ще го позволяваме ?!
8180 - майстор
agj написа:
Няма ле модератори тук!?
Последния пост е напълно безсмислен няма нищо общо с темата!
А не - това най-го "обичам".
Лично аз не мога да направя разлика с "пернишка саксия", която би трябвало да е в "Градинарство".
Вие тук сте знаещите и умните. И Вие сте тези, които определяте има ли смисъл от темата или е вече за коша - аз заварявам със "спиртник" и чета Правилата. :)

Дефинирайте си спора, покажете експерименти -- тогава ще Ви класирам - кой да остане и кой да ходи за Банички по Коледа.
Не се и каня да Ви ги меря - моят е най-голям и с бонификация тук.

П.П. Поне да си беше оформил Доклада по правилата - каква реклама, какви 5 евроцента?
agj - майстор
filmatoplo написа:
Това дали става http://prodavalnik.com/igbt-invertoren- ... -i28458491
Външния вид на всички е горе долу еднакъв но търговците явно са доста и какво има точно в тази кутията изобщо не се знае ! Аз имам мнение за такава машина но всички са купувани само от един сайт (търговец)и мога да дам мнение само за тях! За тази не знам!Иначе с тези които съм работил -всички са били с опция "Аргон" и са се представяли отлично по отношение на работата си.
Последна промяна от agj на ср дек 18, 2013 12:14 am, променено общо 3 пъти.
idunno - специалист
Не е ли по- добре да се прекръсти заглавието на темата на -Китайски инверторен електрожен и по този начин ще може да се пише на воля за прекрасната китайска техника. :)
dragozow - майстор
Този поне адрес има. Според сайта си има и "промоций".
Sof - специалист
idunno написа:
Не е ли по- добре да се прекръсти заглавието на темата на -Китайски инверторен електрожен и по този начин ще може да се пише на воля за прекрасната китайска техника. :)

Тя темата започва с колега който пита и коментира Апарат, който не е марков.
Също заглавието на темата е събирателно за всички Апарати !

Да се коментират и маркови и не маркови. Защо когато се коментират Апарати с китайски пройзход, да е необходимо да се изнасят в специална тема ?

То такава тема има, но е обща за всички Китайски машини и инструменти.
Повечето електроника и платки е правят в Китай, но с различно качество, вложени елементи и схемно решение.

Ако се разъждава така трябва за всеки инструмент да се прави и дублираща трема за Китайският аналог !
pansim - майстор
Ето какво има в такава кутия :) Въпросния екземпляр е на операционната както се вижда...
Ако има въпроси - питайте.

Прикачен файл

IMGP5011.JPG
IMGP5011.JPG (64.27 KиБ) Видяна 1912 пъти

Прикачен файл

IMGP5010.JPG
IMGP5010.JPG (56.44 KиБ) Видяна 1912 пъти
Sof - специалист
Е то няма нищо вътре !

Не че пак ще хваля моя Райдър, ама той е като космическа технология на НАСА, в сравнение с това !

Питането е това ли са всичките платки вътре ??? :shock: Аз виждам две платки- едната е на дъното и е гола от горе, а другата я ремонтираш на масата ! Правилно ли виждам ?

Гледам, дават му 160 ампера !?

Втори въпрос, това може ли да вдигне и 100 ампера ?
pansim - майстор
Целия електрожен е на една платка, на масата е. Вече работи :)
Въпроса не е колко ампера е, а колко може реално да издържи. Аз мога да го пусна и на 250А ама дали ще изкара 2 секунди - не смея да тествам :? Обикновено работят да 130А без особени забележки, ако не се смята недобрата работа с базични електроди на токове над 80-90А поради сериозно спестения изходен дросел, който влиза в насищане при по-високи токове и все едно го няма.
Няколко страници назад има тест на същия тип инвертор на максимален ток, след ремонт. Може да го види всеки заинтересуван. Като цяло - слаба машина. Идеята е да бъде евтина и нищо повече!!!
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 441

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: