Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Здравейте ,живея в кооперация която има тунел към заден двор с гаражи.В този тунел се намира и входа за кооперацията .Имнно за този тунел трябва да се изработи врата кам улицата, която да е едновраменно и гаражна на която да има и 12 пощи и обикновенна входна врата .Моля някой който има представа ком коя фирма да се обърна за изработката на тази врата да ми даде съвет .Или пък някой който си е поставял врата на вход на панелен блок.....Незнам и аз точно какво трябва да е.
velsi - Почетен майстор
Ами то хубаво, ама ти обърна ли внимание, че тука сме "направи си сам"?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Нема лошо, направи му го ти. Ама надали е баш в Търново.
detelin - специалист
абе прави го както ти харесва на теб то закони за тия работи маи няма стига да се хареса и на останалите :lol:
velsi - Почетен майстор
n_a написа:
Нема лошо, направи му го ти. Ама надали е баш в Търново.
За мене не е проблем да го направя, но не това е идеята. Ако пита за някакви конкретни насоки, можем да му помогнем. Затова сме се събрали тука. Каталога на фирмите обаче е другаде. Тук не е битак есеки да иска каквото му хрумне. Извинявам се, ако на някого му е прозвучало грубо, но помня какъв беше форума преди година и половина и виждам какъв е сега. И още нещо: направи си сам не е само строителство и строителни ремонти. И форума не е строителен форум.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Абсолютно си прав. Стар човек съм, забравям посоката :? .
lyki - специалист
n_a написа:
Абсолютно си прав. Стар човек съм, забравям посоката :? .

:? Чувл съм че старите хора и други неща забравяли ,освен посоката де :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Чувал си за ... повтарянето, а :cool: .

Тема "Помощ - метална врата за тунел кам заден двор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: