Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
danovsky - специалист
Само да попитам,става ли това инверторче за нещо BUDGET BSG 326?Трябва ми единствено за хоби нужди-до 10-15 електрода на година.Имам "Кракра",ама ръцете ми станаха като на радомирски бозаджия от него!!!Цената в Практикер му е 250лв,не му помня кг.,ама май бяха около 6.MAX A 90,електроди до 2.5,3.7kva,75v.
Изображение
dragozow - майстор
По-скоро не. Машина за която има сервиз и няма да изгори струва 100-150 лв повече.
danovsky - специалист
Знам Бате,от теб ми е резачката(комплименти за което).Имам и още няколко "джаджи"от теб,които ми вършат доста работа,но да набивам 500лв.в нещо,което ще ползвам толкова рядко???Ще ми се наложи да "изгоря" няколко електрода в/у покрива а не ми се качва кракрата.....
Пак казвам-АМАТЬОР съм,но си правя всичко сам.Не искам да викам някой за 5 заварки....
velsi - Почетен майстор
danovsky написа:
...да набивам 500лв.в нещо,което ще ползвам толкова рядко???...
Ами набий тогава 250 лв в нещо, което дори няма да можеш да ползваш.
sparow - специалист
тава ако може да заварва с 2.5 нормално си подарявам фрониуса за 1500лв :) това макс му давам 1.6.
абе за парите които даваш толкова..почнаха да копират инверторите ама по смешен начин...хах.
ако искаш нещо що годе добро-си остани с кракрата и и направи една количка.ако искаш още по добро дай 400лв и си вземи читав инвертор.
цените сериозно паднаха,моя го купувах от киров преди почти 3години когато инверторите...как да кажа...беха нещо нечувано и редко виждано...струваше 1500лв ,150ампера,аргон ,.
danovsky - специалист
"Слушам и изпълнявам".Точно за това попитах-защото знам че сте в час.Благодарско!!!
dragozow - майстор
По-добре не си давай парите залудо, ползвай Кракрата.

Тема "Става ли това?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: