Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
DK - помощник
Здравейте,

Става дума за 20-30бр. от този детайл:
Прикачен файл:
element.jpg
element.jpg (7.32 KиБ) Видяна 3071 пъти
На всеки елемент трябва да се направи отвор от горната му страна.

Целта ми е да си направя полилеи за вилата без да давам по над 200лв. в Практикер.
Нещо подобно трябва да се получи накрая:
Прикачен файл:
54_big.jpg
54_big.jpg (90.16 KиБ) Видяна 3071 пъти
Прикачен файл:
177_big.jpg
177_big.jpg (36.27 KиБ) Видяна 3071 пъти
Първоначално бих искал да бъде изработен само 1бр., за да се убедя, че точно тези размери ми трябват. Мисля, че ще се получи добре с метална шина, която после да се пръсне с шпрей (отворен съм за предложения). Като размер може би нещо от рода на 20x4мм. или 15x3мм. Предполагам, че ако е ковано желязо, ще е доста по-скъпо.

Аз съм от София. Ако на никой от майсторите тук не му се занимава, препоръчайте ми къде да ида.
друмчо - специалист
Много си далече! Аз съм от Русе.
Стефко - специалист
Можеш да се справиш и сам. Просто си правиш шаблон. Толкова ли си схванат в ръцете, че и за това ще даваш пари на някой алчен майстор.

Колко плащаш на бройка, за да ти ги изработя. Доставката е за твоя сметка. Мисля, че 5 лв/бр е добра цена
DK - помощник
друмчо написа:
Много си далече! Аз съм от Русе.

Аааа не ти си далече :finga:
DK - помощник
Стефко написа:
Можеш да се справиш и сам. Просто си правиш шаблон. Толкова ли си схванат в ръцете, че и за това ще даваш пари на някой алчен майстор.

Колко плащаш на бройка, за да ти ги изработя. Доставката е за твоя сметка. Мисля, че 5 лв/бр е добра цена
Виж, това само с ръце нема да стане. Требва си и уред. После идва маса, инструменти, условия, удобства и т.н. Нямам ги, а най-лошото е, че нямам и свободно време. Та ако ми предлагаш 5лв./бр. май ще ме устройва :drinkers:
Pooh - майстор
DK написа:
Стефко написа:

Виж, това само с ръце нема да стане. Требва си и уред. После идва маса, инструменти, условия, удобства и т.н. Нямам ги, а най-лошото е, че нямам и свободно време. Та ако ми предлагаш 5лв./бр. май ще ме устройва :drinkers:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Той Бай Стефко е само по ценообразуването - не работи за жълти стотинки. Но виж, можеш да му ползваш услугите да се пазари с евентуални мераклии за изпълнение на детайлите - или ще ти ги направят без пари, или ще си ги пребие от бой, да не наглеят ... май само със своите майстори не може да си разчисти сметките, но има вече НОУХАУ и в свободното си време извършва услугата "Пазарене и саморазправа с Нагли Гладници!"
:2thumbs:

Тема "Търся майстор, който да ми изработи този детайл" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: