Колеги давайте акъл от къде да взема някакво свредло за метал 22-23-24 мм   (по възможност от Пловдив)  Имам едно табло за ремонт и трябва да му направя около 20 дупки за да монтирам сигнални лампи, бутони и др. подобни щуротии.
 (по възможност от Пловдив)  Имам едно табло за ремонт и трябва да му направя около 20 дупки за да монтирам сигнални лампи, бутони и др. подобни щуротии.
Няма възможност таблото да се демонтира, трябва да пробивам на място.
Приемам и други идеи за направата на отворите.
Форума ще го прегледам в неделя така че си пишете на воля

(по възможност от Пловдив)  Имам едно табло за ремонт и трябва да му направя около 20 дупки за да монтирам сигнални лампи, бутони и др. подобни щуротии.
 (по възможност от Пловдив)  Имам едно табло за ремонт и трябва да му направя около 20 дупки за да монтирам сигнални лампи, бутони и др. подобни щуротии.Няма възможност таблото да се демонтира, трябва да пробивам на място.
Приемам и други идеи за направата на отворите.
Форума ще го прегледам в неделя така че си пишете на воля

като няма с какво и до там ще я докара човек. После може да ги позаглади малко с флексче и обла пила отвътре. Правил съм го преди време и стана, обаче отворите бяха ф50.
 като няма с какво и до там ще я докара човек. После може да ги позаглади малко с флексче и обла пила отвътре. Правил съм го преди време и стана, обаче отворите бяха ф50. много скъпа ще излезе дупката.
 много скъпа ще излезе дупката.