Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
filmatoplo - майстор
Здравейте , как да го кажа без да наруша законите на форума , трябват ми две планки от ламарина дебелина 5-6 или 7 мм , с размери 25/25 санта , и една планка от ламарина по дебела минимум 7 мм , с размери 25/30 санта .Вървя по пунктовете за скраб и не ми вършат работа :? Извинявам се ако не може така , но ми трябват на мен лично , ако някой има излишен метал и може да ми ги отреже и прати , подробности на лични .
Andri01 - майстор
В института имам ,но не съм сигурен дали е 5мм. В понеделник ще проверя / ако не ти е късно/ и ако материала е 5мм. дебел,ще ти отрежа две планки.
filmatoplo - майстор
Ще си правя сам два пилона с височина 9 метра , планките ще ползвам да ги заваря за основа , на тях ще има 4 отвора за болтове , за да са яки трябва да са минимум 5 мм , дебелината съм я заимствал от уличните стълбове за осветление . :wink:Толкова неща ми трябват да ми се направят от такъв метал но не мога да я намеря тази услуга -аз да кажа размер някой да ги изработи :?
Последна промяна от filmatoplo на пет яну 24, 2014 5:35 pm, променено общо 1 път.
bulhomes2 - майстор
Филма, потърси някоя железарска фирма - такава, която прави огради, метални конструкции и от тоя сорт. Няма начин да нямат такива отпадъци.
Andri01 - майстор
Идея-става и с 4бр. планки по 4мм,заварени две по две,чрез отвори в тях или периферно.Пак ще стане здраво за основа. Филма,не са ли високи тези пилони за сушене на надениците,бе? :)
filmatoplo - майстор
Района ни калпав , само туризъм лятото , зимата скръб , може да има в Бургас но къде :? .За знамена са .По принцип ми трябва постоянно такива планки , я за котли, я за горелки :? .Понеже от приказка на приказка ще се намери нещо , трябва ми също някъде да ми направят кръгчета с дебелина 6-7 мм с диаметър фи-76 .
ivanj - специалист
В Бургас нямате ли фирми за лазерно рязане,там няма начин да не ти свършат работа.
filmatoplo - майстор
Не съм от Бургас , сега търся тази услуга . :?
kendal - специалист
Ако беше от Бургас можеше да измислим някое кръгче ама като не си :?
nikolson - майстор
А бе хора, какво ви става? Филма, ти не си ли в Несебър?

Тема "Въпрос за метал" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: