Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Здравейте!
Търся стругар в София, който може да ми изработи следната джаджа за хелий бутилка с вентил DIN 477 #6

Прикачен файл

snimka3.jpg

Прикачен файл

snimka2.jpg

Прикачен файл

snimka1.jpg
idunno - специалист
Пробвай в института по заваряване на искърско.
bikerider_ - специалист
Има един до 26-то училище в Княжево, отляво уличката пред училището, зад спирката на А107. Ако ти е наблизо де. Но е малко дърт и нервак, имай го предвид. Може и да ти откаже, ако реши, че не му се занимава с нещо толкова малко. На мен днес вече ми отказа един болт-ос да ми изработи. Той обслужва главно автосервиза до него. Няма табелка, че е стругар отгоре над халето му, но до него има авто-сервиз, включително за ТИР-ове и по това ще го познаеш.
8180 - майстор
Познавам един друг в Княжево - доста печен.
Мишо Веселинов - 0889235414.
profesionalist_wood - майстор
8180 а стругаря взима ли скъпо? Защото и аз искам да си изработя някои неща...
8180 - майстор
profesionalist_wood написа:
8180 а стругаря взима ли скъпо? Защото и аз искам да си изработя някои неща...
По принцип - не особено, но не съм ходил скоро. Не плаща наеми и заплати, собствени машини.
gogo7777 - майстор
Айдук ли правим или ще надуваме балони :-D .
Мисля, че всеки стругар би могъл да изработи детайла, не е сложен изобщо. Това нещо направо на крана ли ще се монтира? Налягането от бутилката е много високо........внимавай :idea:
Pgv64 - специалист
gogo7777 написа:
Айдук ли правим или ще надуваме балони :-D .
Мисля, че всеки стругар би могъл да изработи детайла, не е сложен изобщо. Това нещо направо на крана ли ще се монтира? Налягането от бутилката е много високо........внимавай :idea:
Ако ще надуваш балони или нещо подобно , задължително трябва да имаш редуцир вентил за редуциране на налягането.Иначе ще стане беля!

Тема "Стругар в София" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: