Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
maxaffey - напреднал
Здравейте,

някой дали може да ми каже откъде мога да намеря такъв профил като на старите конструктори (но с доста по-големи размери) или "L" образен профил перфориран но да е поне 2 или 3 метра парчето със страни от по 20 или 30 мм, като на първата снимка?

и права тел, примерно 3 или 4 мм., като тези на окачените тавани, но да са поне на 3 или 4 метра дължина на пръчката и да са без ухо, като на втората снимка?

Мерси предварително

Прикачен файл

server-rack-03.jpg
server-rack-03.jpg (93.95 KиБ) Видяна 1523 пъти

Прикачен файл

053 UNG 084.jpg
053 UNG 084.jpg (77.21 KиБ) Видяна 1523 пъти
koveslav - майстор
Крака от стандартни рафтове.Гледай по опаковките на пакетираните рафтове,които се продават в магазините,вземи адреса и телефоните на производителя им и се договори евентуално за цена само на крака.
solar_entusiast - специалист
3-4 mm тел на 3 метра дължина на пръчки без поръчка няма откъде да се намери. С тези дължини телта е на кангали и от тях се изправя каквато дължина е нужна и се намира по складовете за метали. А за пръти се ориентирайте към фирми произвеждащи телени огради.
maxaffey - напреднал
Да това със стелажите е добра идея и аз го мислих ама сега ще хвана да се разровя по-сериозно.

За телта ще ходя в някой арматурен двор да питам дали могат да разплетат на по 3 метра. Вярно че там ще може, сега се сещам че навремето бях им поръчвал арматури за едни лампи и ми правеха каквото поискам. Само ще проверя дали може да се намери и поцинкована тел ама предполагам че ще има.

Мерси много и на двамата
шоп - майстор
Преди години съм купувал калибрована стомана СТ45 ф3 и ф4 на 3 метра от Металснаб Горна Оряховица
mitko64 - майстор
Тези, алуминиевите кабели за далекопроводи имат 4мм. стоманена сърцевина, много яка, закалена, правех навремето шомполи от нея.
nikolovvd - майстор
Това на втората снимка не са ли окачвачи за растерни окачени тавани?

Тема "Къде да намеря тези детайли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: