Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
fanti55 - напреднал
Колеги, трябва ми профил П-образен (добре ще си намеря). Ще мога ли с наварване от вътрешната страна да подам наклон към единия край на профила? Размерите на профила са 160x50x3 mm ще е дълъг около 1 метър.
шоп - майстор
С наваряване рискуваш да се изкриви до неузнаваемост профила. Защо не си поръчаш да ти го огънат от 3 мм ламарина на абкант с каквито размери и ъгли искаш?
torbalan - Дървен философ
Сподели какво точно искаш да правиш - може на някой да му хрумне друго решение...

И аз мисля, че с наваряване (особено ако електрожениста е домашен майстор), няма да се получи нищо читаво...
fanti55 - напреднал
Линеен подов сифон! Аз 200лв за сифон няма да дам... Сетих се за друг вариант: От цяло парче метал на фрезата за му дялна канал с наклон... Или в профила да прихвана по-малко парче с наклон. Разполагам със всякакъв вид машини! :rock:
Andri01 - майстор
Не може ли да го монтираш под наклон ?А ако е в средата извода-сгъваш го малко и готово!?
шоп - майстор
Значи нямаш проблеми да си го направиш от неръждаема ламарина. Трябват ти гилотина, абкант, шанца ( или лазер за да си направиш декоративната решетка) и аргон.
fanti55 - напреднал
Да опиша ситуацията: Във вилата която е на два етажа няма баня и тоалетна, първия етаж е с височина около 1.80м. помещенията са ниски а не ми позволява да копая понеже влагата е ужас! Та съм намислил банята и тоалетната да са в едното помещение пригодено за маза. И искам с минимално задигане да стане наклона(а когато си лях пода там умишлено го направих с лек наклон) Проблема е височината!!! А и тези сифони ми харесват понеже гоня един наклон и сифона е стилен...

Тема "П-образен профил?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: