Нека намерим най-тънките цени.
cat - специалист
Правият шлайф който пускат в четвъртък бива ли ?
valentino76bs - майстор
пет дек 20, 2019 5:49 pmпишман_майстор написа:
Точно този е отскоро, предната им версия бе добра .
Добра за парите си,всички имат голям луфт на главата.Ако някой ги взима за профи инструменти да забрави.За дома са идеални!
Аз също ще си взема новия заради въртящия момент пък да видим какво ще излезе.По голям и по тежък е!
Имам приятел който го има и всичко каквото пускат в лидл но са му само за красота.
jujo_si - специалист
вт дек 24, 2019 8:00 pmvalentino76bs написа:
пет дек 20, 2019 5:49 pmпишман_майстор написа:
Точно този е отскоро, предната им версия бе добра .
Добра за парите си,всички имат голям луфт на главата.Ако някой ги взима за профи инструменти да забрави.За дома са идеални!
Аз също ще си взема новия заради въртящия момент пък да видим какво ще излезе.По голям и по тежък е!
Имам приятел който го има и всичко каквото пускат в лидл но са му само за красота.
На новата серия B2 разликата е че патронника е Rohm, казват че не бие, къде е луфта, в най горната част ли, предната серия A1 има луфт там и точно тази част е променена в B2, ще го видим! Друга разлика е че идва с по-малка от преди батерия 2ah team v20 а преди е бил с performance 2.5ah. Но пък батерията е същата като на зелените уреди team v20. Батериите не са съвместими, батерия performance 2.5ah или 5ah няма да стане за новата серия която е с team v20. Има батерия team v20 която е 4ah и се продава отделно и е скъпа (30 евро) а и по-тежка. Друга разлика е че идва в малко по голям куфар. За разлика в теглото не разбрах да има. В ревюто в youtube е B2 e малко по-слаб от предната серия A1 но това е заради батерията която е 2ah вместо 2.5ah. Също там защитата на новата серия се включва малко по-рано и като резултат пробива по-къса дупка, може да е свързано с батерията незнам, но такива отвори които пробиваха там по принцип не са за винтоверт а направо за перфоратор. Като качество навсякъде казват че е страхотен за цената си. Най голямото разочарование е че в Европа го продават за 59 евро а тук е 180лв
Последна промяна от jujo_si на чет дек 26, 2019 11:35 am, променено общо 1 път.
cholev - майстор
ср дек 25, 2019 3:38 amjujo_si написа:
... Най голямото разочарование е че в Европа го продават за 59 евро а тук е 180лв
Нещо бъркаш. Или говориш за варианта с четки 120лв или за performance, но БЕЗ батерия. Тези 180лв са за безчетков с батерия.

И тези луфтове откъде ги измисли- имам почти всичките и нито един няма луфт
пишман_майстор - майстор
Около 80евро е с батерия и зарядно или 55 без батерия ( гол ) https://www.lidl-shop.be/fr-BE/PARKSIDE ... p100272184
Зачудих се за гаранцията му . В Румъния също се предлага в момента и е 5 годишна. Изненадах се леко. Не знам при нас колко ще е , предполагам три.
aroot - специалист
Пише си ясно. Пет години и тука.
jujo_si - специалист
ср дек 25, 2019 8:58 pmcholev написа:
ср дек 25, 2019 3:38 amjujo_si написа:
... Най голямото разочарование е че в Европа го продават за 59 евро а тук е 180лв
Нещо бъркаш. Или говориш за варианта с четки 120лв или за performance, но БЕЗ батерия. Тези 180лв са за безчетков с батерия.

И тези луфтове откъде ги измисли- имам почти всичките и нито един няма луфт
Цената в италия 59 евро, казва се в клипа и го пише в инфото на клипа тук

Цената в унгария 66 евро, 25-та сек тук

В германия не можах да намеря дали изобщо са я пускали тази машина този декември

Луфта е леко мъдане на най горната част на патронника което не влияе на работата, след 4-тата минута тук

пусни си субтитрите с превод на английски.
пишман_майстор - майстор
Добри цени. И при нас "някой" ден ще са такива ..
М/у другото малкия 12в верт със сваляемият патронник, в момента в Унгария е на около 53 лв ( 8900 форинта ) , бил е около 60 , сега 50, пардон - 53... https://www.lidl.hu/hu/p/barkacs-ajanla ... ozo/p50059
Какво мислите за телескопичната стълба която пуснаха днес? Струва ли си 230 лв според вас?
EDI - майстор
Трираменна Краузе 3х9 е толкова пари.Това не бих го купил.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: