нед яну 19, 2020 2:05 pmgnt69 написа: Ние ходим да си го копаме у Дунава.По Дунава, кирпич плава, на кирпича два-три пича

нед яну 12, 2020 11:01 amzz_stefanov написа: Чефо и аз съм недоволен от батериите. Бях взел много заради лазерния нивелир и за програматора за поливане.Купувайте си от Икеа, перфектни са, цена качество няма по добри
Уж алкални, всичките са в срок, но не държат, нови от опаковката се разреждат бързо. Това ми беше проблем най вече с програматора. Започнах да си купувам други, а тези си стоят.
Литиевите им са също зле, ползвам 2032 за кантарче и кухненска везна. Много бързо свършват.
Вярно, че са без пари, но...![]()
съб яну 18, 2020 11:21 pmnikolov333 написа: Айде юруш на намалените стоки. цензура. Да се приема за антиреклама!Няма да кажа сайта им кой е..Постоянно ми излизат няколко бг сайта, предлагащи Parkside на уж намалени с 50-70% цени. Едно, че не са намалени, второ че има много стари модели и не на последно място, машинките са с липсващи части. Най-вече батерии.
нед яну 19, 2020 8:42 pmvalentino76bs написа: Не ми се чете назаде....сабления трион бива ли без батерия е на 60 лева?Бива го , аз имам два. И двата обаче са купувани на някаква разпродажба единият 35лв другия 40лв..... Е без батерии са
нед яну 19, 2020 8:42 pmvalentino76bs написа: Не ми се чете назаде....сабления трион бива ли без батерия е на 60 лева?Моя го взех нещо между 70-80 лв с батерията.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: