• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
2loop - помощник
пет сеп 25, 2020 8:58 pmmgbagera написа:
При всички положения няма да се ползва за джанти. За евентуални ремонти по колата. Примерно този месец ми се наложи да свалям ролката на коляновия вал и зъбното колело на разпределителния. Там без ударно е мъка.
Пневматика. Двучукова.
kozl - майстор
Аз не заварих лидълски подпори, а моите две не знам кви са и не помня за колко ги купих от БАГИРА в Стара Загора :?
пишман_майстор - майстор
И аз имам две купувани от друго място, но хем бяха по-скъпи , хем са и по-кекави. Разбира се взех и две от лидъла край нас, бяха последните в магазина и с отваряни опаковки.
jekasus - майстор
Тези са най близо по цената към Кауфа -
https://suneuropa.com/bg/rychni-instrum ... fsQAvD_BwE
Тези от лидълки вариант са доста по-скъпи.
cat - специалист
Аз го имам Ел гайковерта , върши работа въпреки че първият който вземах се запали и ми го смениха втория разви 3 карета на четвъртото рязах гайката . Не е кой знае колко корав но на мен ми върши идеална работа ,Райдърския е по корав и върти еднакво и в двете посоки което е +
XpacTa - специалист
Здравейте,

Пускали ли са преди комплекта за почистване на замъглени фарове?
Изображение

Доколкото разбрах от инструкциите в lidl-service би трябвало да има някакъв препарат за УВ защита, който се нанася след почистването.
nikolson - майстор
На мен ли ми се струва, че този комплект не е за премахване на драскотини. :?
radius - майстор
Е то не са драскотини, а микронапуквания и в по-тежка фаза направо прегаря и се рони повърхностния слой. На мен май ще ми трябват 2 комплекта :lol: :lol:
kozl - майстор
На снимката ги изброих 12 части + кутията =13
1 и 2 - флакончета с паста предполагам :?
3. некакъв текстил за бръсане и лъскане
4 и 5 две еднакви дунапренови гъбки
6 - Цилиндрична некаква основа, под която има 7, 8, 9 и 10 четири шкурки "облачета",
11 и 12 са пакетчета финиш
и 13 остава за кутията :-D

Па те и за драскотини:
Andri01 - майстор
вт сеп 29, 2020 1:55 pmradius написа:
Е то не са драскотини, а микронапуквания и в по-тежка фаза направо прегаря и се рони повърхностния слой. На мен май ще ми трябват 2 комплекта :lol: :lol:
Или два нови фара? :) :partyman:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: