• 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
2loop - помощник
чет дек 17, 2020 10:18 amLutchezar написа:
Взех си пистолета с горещ въздух, на степен 1 е само 50 градуса, на степен 2 се управлява, и на 2те степени се регулира дебитът, не че ми пречи, но по документи на степен 1 би трябвало да е до 350, някой друг да го е пробвал?
Позиция "0": уредът е изключен
Позиция "I": уредът е изключен,
температурата е 50 градуса

Позиция "II“: уредът е включен,
температурата може да се регулира
от 50 до 650 градуса с помощта на
контролния панел (4).
За изключването, преместете
стъпковия превключвател (5) на
положение "0

!!!

Колега хубаво е да позачиташ хартийката дадена към машинката. Тя не е опаковачна, а са писали разни полезни неща в нея. :wink:

Някъде да има останали бройки от поредният митичен продукт за горещ въздух на Лидл колеги ? :)
stefanjor - специалист
чет дек 17, 2020 2:40 pm2loop написа:
Някъде да има останали бройки от поредният митичен продукт за горещ въздух на Лидл колеги ? :)
По обяд имаше в Лидл до минералните чешми в София- ул. Екзарх Йосиф
Lutchezar - майстор
чет дек 17, 2020 2:40 pm2loop написа:

Колега хубаво е да позачиташ хартийката дадена към машинката. Тя не е опаковачна, а са писали разни полезни неща в нея. :wink:

Нямаше да пиша изобщо ако не я бях чел. наистина само до мястото където открих несответствие, останалото го оставих за след работа, беше бърз тест дали не е дефектна бройка.

Та ако четем от началото, на стр.15:

"Описание на функциите:

Уредът може да се регулира с превключвател на степени. На степен I се достига количество въздух от 300 l/min при 350°C. На степен II уредът достига количестов въздух от 500l/min при 550°
"

Явно написаното в Обсужване е вярно, но е няколко страници след това, жертви сме на грешно написано упътване, на всички езици в него е написано същото. Няма как да се достигнат 350 градуса при ограничение от 50.
Както и да е, явно работи, когато имам време ще се опитвам да измеря реални температури на фиксирано разстояние.
Последна промяна от Lutchezar на пет дек 18, 2020 7:54 am, променено общо 1 път.
itsme! - напреднал
А за тази оберфрецза, която ще пускат идната седмица има ли някой впечатление ?
grizan1980 - специалист
чет дек 17, 2020 2:30 pm2loop написа:
Взех си пистолета с горещ въздух, на степен 1 е само 50 градуса, на степен 2 се управлява, и на 2те степени се регулира дебитът, не че ми пречи, но по документи на степен 1 би трябвало да е до 350, някой друг да го е пробвал?
Ходих до нашият Лидл, но беше свършил.

Аз вчера 2-3 магазина обиколих, но уви .... Обикновено отивам за такива митични неща сътрин рано , този път бях в командировка .... пак ще го пуснат някой ден....
2loop - помощник
пет дек 18, 2020 8:48 amgrizan1980 написа:

Аз вчера 2-3 магазина обиколих, но уви .... Обикновено отивам за такива митични неща сътрин рано , този път бях в командировка .... пак ще го пуснат някой ден....
Операторката на телефона ми каза след нова година. Изчерпал се навсякъде. Гаранция че са го купили и хора които не са наясно за какво може да се ползва даже. Абе едни 6 месеца ще се почака........ :wink:

Едит
До 10.30 сутрин не беше ли само за над 65 годишни ?
dimodd - напреднал
пет дек 18, 2020 9:50 am2loop написа:
пет дек 18, 2020 8:48 amgrizan1980 написа:

Операторката на телефона ми каза след нова година. Изчерпал се навсякъде. Гаранция че са го купили и хора които не са наясно за какво може да се ползва даже. Абе едни 6 месеца ще се почака........ :wink:

Едит
До 10.30 сутрин не беше ли само за над 65 годишни ?
Не. Само от 08.30-10.30ч е за тах. Преди това е за всички.
muhala - майстор
чет дек 17, 2020 10:32 pmitsme! написа:
А за тази оберфрецза, която ще пускат идната седмица има ли някой впечатление ?
Аз я имам. Монтирах я на маса и работи идеално. Не се зори изобщо. С 6 и 8мм фрезери работи. Има две цанги.
kuger - майстор
пет дек 18, 2020 10:00 amdimodd написа:
Не. Само от 08.30-10.30ч е за тях. Преди това е за всички.
Офф: Коридора 8.30-10.30 ч е за хора над 65 г. През останалото време е за всички.
Индианец - специалист
съб дек 19, 2020 10:29 pmkuger написа:
пет дек 18, 2020 10:00 amdimodd написа:
Не. Само от 08.30-10.30ч е за тях. Преди това е за всички.
Офф: Коридора 8.30-10.30 ч е за хора над 65 г. През останалото време е за всички.
Незнам от колко са, ама когато и да ида на магазина все си има пенсии.
Като ида между 8.30-10.30(хептен като се наложи) не ме пускат....
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: