Нека намерим най-тънките цени.
kozl - майстор
пет мар 12, 2021 11:50 amпишман_майстор написа:
stefanjor написа:
примерно X20 гайковерт без батерия за 35 лв.
Импакт или гайковерт?
А каква е разликата?
То в Лидл до пазара в Борово имаше и от двете - с батерия и на ток.
stefanjor - специалист
пет мар 12, 2021 11:50 amпишман_майстор написа:
stefanjor написа:
примерно X20 гайковерт без батерия за 35 лв.
Импакт или гайковерт?
От зелените.
Parkside PDSSA 180 Nm
floydogi - специалист
Обиколих 3. Във всеки са заредили различни неща. В този на Люлин 5 никакъв инструмент. В този до МОЛ София телоподаващо за 100 лева, перфоратор или къртач (отдолу бяха и не съм ровил) пак за 100, мултифункционален инструмент, винтоверт, акумулаторна отвертка за 35, и т.н. Там имаше най-много инструменти.
resistbody - майстор
В Асеновград нямаше нищо на далавера....
bulhomes2 - майстор
Че той Ванката ги изкупи там... Ми и на пазара в сряда ходи и няма вече стеги по 5 лева... :lol: :lol: :lol: :partyman:
ZEDYCUS - майстор
Не е верно това. :-D За Лидл пишат колегите, не за битако. В сряда битак няма Асеновград, това е манипулативно писане, със заблуждаващи елементи.
bulhomes2 - майстор
Ееее Ванка... Аз нарочно им викам за сряда, че да не идват в четвъртък... :lol: :lol: :lol: :lol:
dimodd - напреднал
Колеги, електрическата фреза става ли или е боклук?!? Ще се ползва за обработка на неголяма площ. Благодаря ви!
kr1100 - майстор
съб мар 13, 2021 1:27 pmdimodd написа:
Колеги, електрическата фреза става ли или е боклук?!? Ще се ползва за обработка на неголяма площ. Благодаря ви!
Става за драскане по почвата. Ако е пясък е ОК окопава се.
Не е тежка да дълбае надолу. На необработена почва забрави. Преди 2-3 г пробвах някаква китайка 1200-1400Вт при мен на обръщана есента с права лопата почва / малко глинеста/ - подскачане и драскане. И това на обърната с права лопата , ако не беше съвсем само щеше да драска отгоре.
За да не подскача трябва тежест.
Ако се понасили - заминава червячното колело - лят бронз шуплест.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: