Нека намерим най-тънките цени.
Andri01 - майстор
Връщането е до 30 дена. Гаранцията е 3г.,но там вече почват проблемите. Ако пазиш касовата бележка и до 30 дена не могат да я отремонтират ,по желание ти връщат парите или ти дават същия модел машина.
Svezar - специалист
Значи написаното на касовата бележка за 90 дни е подвеждаща информация....така ли !?

Прикачен файл

Screenshot_20210317-175126.png
Andri01 - майстор
Връщал съм 2-3 неща в срок от 1 месец. сега не знам,може да са го увеличили. Но щом пише 90 дена,имаш право да го изискваш,при връщане. Това струва ми се важи само за "LIDL PLUS".
Svezar - специалист
Същото нещо го пише и на хартиените бележки и в сайта на Лидл, така че срока за връщане е 90 дни !
milen56 - специалист
Е аз съм ги прескочил 90 дни и затова я взеха за ремонт. Но интересното е, че на кутията в която пратиха новата пише, че е произведена от Grizli Германия. Аз не знаех, че те правят и помпи за вода. А иначе преди време им върнах един гофретник с незалепващо покритие, заедно с гофретата, че не можахме да я извадим.
cholev - майстор
ср мар 17, 2021 4:14 pmky-kyy написа:
ср мар 17, 2021 3:34 pmmilen56 написа:
А от кога не може да се връщат нещата ? Пробвах да върна една помпа за чиста вода и да взема по-мощната , но я взеха за ремонт.
Някой беше писал, че имал същия проблем. Обаче, на петото връщане, им писнало и му броили парите. ..
Имал проблем :shock: - върнали му нова :-D . А пък другия решил, че иска друг модел и дай да сменяме и недоволен :roll:
Предлагам на лидъл да снимат такива и на входа да правят фейсконтрол.
israeli - специалист
ср мар 17, 2021 8:35 pmcholev написа:
ср мар 17, 2021 4:14 pmky-kyy написа:
ср мар 17, 2021 3:34 pmmilen56 написа:
А от кога не може да се връщат нещата ? Пробвах да върна една помпа за чиста вода и да взема по-мощната , но я взеха за ремонт.
Някой беше писал, че имал същия проблем. Обаче, на петото връщане, им писнало и му броили парите. ..
Имал проблем :shock: - върнали му нова :-D . А пък другия решил, че иска друг модел и дай да сменяме и недоволен :roll:
Предлагам на лидъл да снимат такива и на входа да правят фейсконтрол.
Нарича се бай-ганьовщина. Често срещано явление в нашата родина. #-o
kozl - майстор
Да питам притежателите на 12V перфоратор, прави ли удари без упор? В смисъл в положение на удар на превключвателя и без да пробива се развърти във въздуха, прави ли удари?
brick - специалист
чет мар 18, 2021 7:44 amkozl написа:
Да питам притежателите на 12V перфоратор, прави ли удари без упор? В смисъл в положение на удар на превключвателя и без да пробива се развърти във въздуха, прави ли удари?
Не. Трябва да се притисне.
muhala - майстор
Някой взе ли си амперклещите ? Мерят ли прав ток ?

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: