Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
кое ти идва в повече..слаба е батерията или се оскъпява много с нея ...
stefanjor - специалист
пет мар 26, 2021 9:20 amsilent написа:
кое ти идва в повече..слаба е батерията или се оскъпява много с нея ...
Нямам нужда от батерията.
Ако някой иска може да правим партия- за мен инструмента а той взима батерията.
Може на лични, че да не спамим темата :cool:
k_garchev - специалист
А импакта по-мощен ли е от този гайковерт?
Svezar - специалист
Ако говорим за последния който се продаваше от зелената серия, гайковерта е два пъти по-мощен от него. Ако става въпрос за работа по коли , гайковерта ми се струва доста по-удачен избор. Импакта по-скоро ми идва като да се ползва за сглобяване на дървени конструкции с яки винтове.
dido1975 - специалист
Импакта на аку гайковерта е с над 1800Nm.И цена, по спомен 240лв.без батерията. Бих предпочел него.
zz_stefanov - майстор
Днес в провадийския не намерих от лилявото дамско винтовертче, но пък имаше лиляво чукченце, лилява пахосмукачица, лиляви отверки и една лилява пудриера с 32 бита вътре :)
resistbody - майстор
Взех лилавите отвертки, не ми харесаха ама Бая изтроших и се налагаше а и цената не е лоша..
Svezar - специалист
пет мар 26, 2021 8:30 pmresistbody написа:
Взех лилавите отвертки, не ми харесаха ама Бая изтроших и се налагаше а и цената не е лоша..
И аз взех едни да стоят в шкафа у дома, че мазето пълно с инструменти,ама като ми дотрябва отвертка все нямам под ръка. Късички са им дръжките и не са за големи ръце /нали са женската лилава серия/, но магнита им е добър и държи винта водоравно без ядове , за тези пари са добре !
silent - майстор
пет мар 26, 2021 2:09 pmdido1975 написа:
Импакта на аку гайковерта е с над 1800Nm.И цена, по спомен 240лв.без батерията. Бих предпочел него.
Това ще къса М20 с лекота ....и силно се съмнявам в коректноста цифрите ....... аз дори не бих си правил труда да ги цитирам ако въобще зная какво означават ....инак този импакт или контакт или каквото друго име му слагат би разбил пазара при това само за 240лв -без пари дет се вика....и би сложил известните марки в партер....в случая ги спасява това че лидл пускат по няколко бройки в магазин и не могат да насмогнат на търсенето....
radius - майстор
Направо ще ги сложи в партер до момента,
в който някой реши да го ползва по-сериозно. Да не се прехласваме по голямата далавера, не са скъпи и няма как и да са върха.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: