пет сеп 16, 2022 8:44 pmMamaMy написа: Audi имат една особеност на тавана. Много са скосени от страни.Точно такова наблюдение имам и аз, още от яйцето. Новите много не съм ги заглеждал, щото не ме кефят

пет сеп 16, 2022 10:55 pmradius написа:То яйцето отзад е антиавтомобил. Случвало ми се е да седя в средата, топките ми станаха като на първокласник.пет сеп 16, 2022 8:44 pmMamaMy написа: Audi имат една особеност на тавана. Много са скосени от страни.Точно такова наблюдение имам и аз, още от яйцето. Новите много не съм ги заглеждал, щото не ме кефят![]()
пет сеп 16, 2022 8:44 pmMamaMy написа: Audi имат една особеност на тавана. Много са скосени от страни. Хора по-едрогабаритни като мен имат проблем. Возили са ме на задната седалка и само в средата се чувствам комфортно. В края ми се счупва врата. Пътувах с една А6 до Хисаря и бях като пребит на отиване. На връщане седнах в средата. Пътувах като бял човек. В други марки по не съм забелязал този проблем.
съб сеп 17, 2022 5:34 pmkr1100 написа:Чи като сте широки в раменете и тесни в ханша, ще ви е тясно. Ми станете като нормалните хора - декар гъз, тесни рамене и глава като топлийка, та да ви е комфортно в хаудиту. Се пак е второто по популярност в панелните квартали и първо по селата. Не е проблемът в колата!
Били широки коли , ай сега какво им е широкото - да се гърча и свивам като пашкул![]()
чет сеп 15, 2022 8:44 pmStern99 написа: От незнам си колко време чакам да пуснат в Лидл напречни алум греди. Трябват ми. Някой има ли представа кога за последно ги пуснаха?Имам такива, извадих ги от кутията, само колкото да разбера, че не стават за моята кола и така си стоят. Пиши ми на лични, ако се интересуваш.
Колко ли още ще чакам?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: