Нека намерим най-тънките цени.
djogobg - специалист
Някой дали е ползвал акумулаторната прахосмукачка, която пускат тази седмица? Дали си заслужава, моментни събирания на разпиляно по пода.. трохи, кафе и за паяжини, примерно, за да не мъкна голямата през три етажа всеки път?
dimodd - напреднал
съб окт 15, 2022 9:14 amdjogobg написа:
Някой дали е ползвал акумулаторната прахосмукачка, която пускат тази седмица? Дали си заслужава, моментни събирания на разпиляно по пода.. трохи, кафе и за паяжини, примерно, за да не мъкна голямата през три етажа всеки път?
За това става,да. Дори и за колата се справя прилично.
silent - майстор
Аз имам в момента една конвенционална перяща с водни филтри и други. .....ки майни....ръчна акумулаторна Бош....мини ръчна акумулаторна Лидълска, прахосмукачка робот.....що го казвам това...ми да не каже някой че не съм виждал прахосмукачка като кажа че тази която купих и за която се пита ме кефи много и съм много приятно изненадан....жена ми я купи за колата че и писна да разпъва кабели ма така като гледам като смучене не отстъпва на Боша който пък не е удобен за кола заради липсата на приставки...така че мисля че е изгодна покупка особено ако вече имате батерия...
djogobg - специалист
Мерси за съветите, минах днес и взех една(батерии имам, защото за тримера си взех преди години и сега ги ползвам и за винтоверт и тример и вече прахосмукачка). Паяжините ги чисти супер, разни по-свободни прахоляци също. За голямо прахосмучене ще си ползвам кабелната(самсунг някакъв), защото са в различни категории все пак. Освен паяжините, ми трябва за брезови семенца, защото имаме бреза пред къщата и целогодишно ни надухва в антрето - смуче ги идеално, така че съм доволен :) Само от време на време в резонанс ли влиза, какво ли, някаква странна вибрация се чува. Пазя си касовата бележка, в случай, че се раздрънка нещо.
radius - майстор
Чудя се акумулаторния компресор (по точно във функцията му на въздушна помпа) дали ще успее да надуе с 2Ач батерия лодка от старите руски, май беше с 2 пейки.
brum - майстор
Дебита му виж и сметни. Ако е компресор с малък дебит и високо налягане подозирам, че отговора е не.
radius - майстор
Това уж е и възд.помпа, т.е. с голям дебит.
brum - майстор
Добре де, дай му модела. Или характеристиките най-добре. Там може да им дебит при различно налягане.

Видях го - 380л/мин и до 10.3 бара налягане. Само дето са на отделни помпи. Звучи като да стане. Пробвай и ако не става можеш да го върнеш.
radius - майстор
Купувам го за подарък и ще пътува на 500км, та не ми се рискува излишно.
Теоретично и аз мога да си представя , че сигурно би станало, но тия 380л/мин, като почне да се надува ще станат 38 после 3.8 и накрая да не помпи 20 минути, че ще свърши батерията. Затова питам ако някой е ползвал подобно нещо, да каже от опит. Че китайските литри не са като руските.
agj - майстор
съб окт 15, 2022 9:14 amdjogobg написа:
Освен за кафе става и за ориз :D

За това нещо не бих дал 70 лв и то без батерия....

Изображение
Това жената го купи преди време.Бях готово да я пращам да го враща обратно.Но като видях как работи , даже я похвалих....

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: