Нека намерим най-тънките цени.
tarlyo - специалист
Днес минах през Лидл, видях машинки за подстригване Silvercrest с Li-ion батерия. Някой ползва ли такава, да каже става ли за нещо.
kr1100 - майстор
съб авг 12, 2023 7:37 amddenkov написа:
пет авг 11, 2023 6:31 pmkr1100 написа:
чет авг 10, 2023 10:48 pmddenkov написа:
..Имам импакт черен, преработен с наковалня за гайковерт. С 4А батерия се справя прекрасно с алуминиеви джанти както на джипа Grand Cherokee така и Кия К5. Гумаджийте го одобриха!
С колко Nm се затягат и на 2 те коли ??
140. Гумаджийте ги дозатягат с динамометричен ключ.
Аз по предписание съм на 170Nm на алуминиеви. Нищо от тези ел. не сработва при развиване. Затягам с динамометричен ключ от ЛИДЛ. в PVC опаковка.Fe зарките са нас 140 Nm..
Затова и питах.
Джатите и 2 та вида са стандартни за автомобила. :? :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб авг 12, 2023 7:04 pmtarlyo написа:
Днес минах през Лидл, видях машинки за подстригване Silvercrest с Li-ion батерия. Някой ползва ли такава, да каже става ли за нещо.
Вземаш, пробваш, връщаш. С касов бон и ненарушена опаковка, почистена
geodan - напреднал
Имам я. Става.
tarlyo - специалист
съб авг 12, 2023 8:15 pmn_a написа:
Вземаш, пробваш, връщаш. С касов бон и ненарушена опаковка, почистена
Цигански работи не правя.

Имам я. Става.
Настройката за височина на косъма ме притеснява, че е с някаква врътка и дали е удобно за ползване. Дано е така.
пишман_майстор - майстор
По този повод машинки за подстригване ....
Има ( или имаше ) едни за кучета и котки . Целия джинс сме с такива , рода, братчеди . На ток. Всички от мъжкия пол се стрижем с тях. Коси не варса, дори серт коса, бради . Рахатясахме . И не сме купували оттогава други . Всички сме доволни.
Слабото им място се оказва бутончето за включване , чат-пат трябва се размърда за да тръгне , не винаги и не на всички засега, но се случва де. Пусти му мързел. Чакам тотално да спре моята, за да я отворя..
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон авг 14, 2023 10:44 pmпишман_майстор написа:
Коси не варса
Интересен израз. Какво точно значи?
geodan - напреднал
Имам я. Става.
Настройката за височина на косъма ме притеснява, че е с някаква врътка и дали е удобно за ползване. Дано е така.
[/quote]
Приставките са четири като с врътката можеш допълнително увеличаваш и намаляваш .
pgt - специалист
Здравейте колеги, искам да питам за мнение, ако някой е купувал или има от преди акумулаторната бъркалка за бои и разтвори дето е в брошурата от тази седмица. Справя ли се с разбъркването на разтвори примерно лепило за плочки, щото за боя предполагам че няма проблем. Мисля да ли да заприходя една, че имам батерия и чат пат се налага да ползвам такова "чудо" .
cholev - майстор
чет авг 17, 2023 12:36 pmpgt написа:
Здравейте колеги, искам да питам за мнение, ако някой е купувал или има от преди акумулаторната бъркалка за бои и разтвори дето е в брошурата от тази седмица. Справя ли се с разбъркването на разтвори примерно лепило за плочки, щото за боя предполагам че няма проблем. Мисля да ли да заприходя една, че имам батерия и чат пат се налага да ползвам такова "чудо" .
Справя се отлично. Има 6 скорости за всеки случай в живота. Все пак я пробвах с 4ач батерия, тъкмо с лепило за плочки. С 2ач не знам. Ако знаех, че ще питаш щях да пробвам и с 2ач. Добре направена и удобна за работа. Препоръчвам.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: