Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
нед ное 26, 2023 4:19 pmLutchezar написа:

5 години гаранция, 3 на батериите. Пази си касовата, също и в приложението. Топно този модел беше въпрос на късмет 1во и 2ро поколение. Един работи, един не. Или не тръгват или бързо умираха, за ден-два. Което означава че изходен контрол нямат. Но работещите още работят.
Цялата тази работа е невероятен тест за мазохизма и тарикатщината на някои представители на тази територия. Много вероятно е да се прецакам, ама ако не се - ще ме надживее. :(
MamaMy - майстор
нед ное 26, 2023 8:02 amТрифон П.Трифонов написа:
Козлин, идва ми невероятна идея, спомняйки си че притежавам DeWalt DC945.
Естествено, батериите са чао- NiMH 2.6Ah.
Бяха 3 в комплекта- куфарчето. Останала е само една, след крехките мераци и плахи опити за възстановяване.
Ако мислиш, че ще ти върши работа- твой е!
Машината е невероятна.
Ако е с металния патронник, подаръка е страхотен. Направо му завидях на Козлин-а. :supz:
Метален е. Машината, заедно с батерия, е малко над 2кг.

https://photos.app.goo.gl/GJugwRBHd72pFkbA7
2.501кг.
Докато опитвах да съживя батериите, установих, че има доста добър удар.
При мене от 4-5 години, а щом до сега не съм го вкарал в боя, значи няма да се случи.
По добре да е у някой, който ще го ползва.
MamaMy - майстор
Имам едно такова Хитачи. Голям змей, но тежи като за трима. Няма умора.
kozl - майстор
нед ное 26, 2023 8:02 amТрифон П.Трифонов написа:
нед ное 26, 2023 6:53 amkozl написа:
Козлин, идва ми невероятна идея, спомняйки си че притежавам DeWalt DC945.
Естествено, батериите са чао- NiMH 2.6Ah.
Бяха 3 в комплекта- куфарчето. Останала е само една, след крехките мераци и плахи опити за възстановяване.
Ако мислиш, че ще ти върши работа- твой е!
Машината е невероятна.
Благодаря ти за предложението и за доверието.

Предлагам да го подариш на някой, който повече го заслужава.
При мен може да го хване прашасването докато му дойде реда.
Много задачи в недостатъчно време. Пък и лидълските Енструменти са ме превзели и за сега се справям с тях.
Вчера даже съжалих, че нямам лидълски ел.трион. За първи път щях да го ползвам без да съм и помислял някога за какво ще ми трябва. Колкото можах пак свалих некой клон с лидълската телескопична резачка за клони.
oberst - специалист
пон ное 27, 2023 7:14 amkozl написа:
Вчера даже съжалих, че нямам лидълски ел.трион. За първи път щях да го ползвам без да съм и помислял някога за какво ще ми трябва. Колкото можах пак свалих некой клон с лидълската телескопична резачка за клони.
Затова купувам лидълски неща, щото са евтини (особено на прИмоция) и имам къде да ги разхвърлям да отлежават, пък все някога ще ми потрябват. Тези им верижни триони струват по-малко от бензина, който ще изгоря, за да ходя да си взема Хускварната. Електрически триони за 90 кинта, бензинови духалки пак за толкова, електрически духалки за 40, 12 волтови винтоверти (от онзи епизод, дето се вързаха по 15 кинта), настолни циркуляри по 150 и всичко това за капак - с ДДС за ползване. Ама били такива, ама били онакива - много важно. Да са ми под ръка на стелажа навсякъде при нужда и да си свърша работа, а не да му треперя на някъв Диуолт или Милуоки или да се налага един да го разнасяме напред-назад с всички произтичащи от това разходи и губене на време. Парксайд в ръката, за мен е по-ценен от Милуоки в обект на 200 км от мен.

Иначе, една 20 волтова бормашина падна наскоро от 2,5 метра висока площадка на скеле върху асфалт - корпусът малко се подби, но батерията и машината са си наред и си работят. Вярно, че е въпрос на късмет как ще се удари, но ако беше машина за 400 кинта, по-друг начин щеше да ме заболи коремът.

Съотношението цена-качество на доста лидълски неща е добро. Последно отнесох едно такова за няма и 60 кинта без ДДС - https://www.lidl.de/p/rocktrail-camping ... p100361519 и едно такова за 40 - https://www.lidl.de/p/livarno-home-drei ... p100345513. Два пъти да ги ползвам - стига ми.
ZEDYCUS - майстор
Вярно, че е въпрос на късмет как ще се удари, но ако беше машина за 400 кинта, по-друг начин щеше да ме заболи коремът.
На някои машини за 400лв, корпуса е 30 лв... на други ще те заболи и така. Само като инфо го давам, не агитирам нищо. :-D
silent - майстор
Абе цените им се позадигнаха качеството казаха понамалява.
Онзи ден ми трябваше една резачка за едно дърво че моята електрическа стои разглобена една година и не знам дали някога ще я събера. Та купих един евтин Райдър на промоция 120кинта моторен трион. Ми в общи линии си е Парксайд. Същата форма отливки положение на копчалъци . Има малки нюанси тук таме ма си е едно и също само дето цвета различен. Е да ма е почти два пъти по-евтин. Ясно че е куче някакво ма и парксайда излиза че е куче ма с по загладена козинка..ма си е куче при това по-скъпо куче... Те затова и хората вече не се изкушават така и им стоят по магазините ..та чак впрегнаха и кауфланд да помага в разкарването на инструментите.
The master - специалист
пон дек 04, 2023 5:50 pmsilent написа:
Абе цените им се позадигнаха качеството казаха понамалява.
Онзи ден ми трябваше една резачка за едно дърво че моята електрическа стои разглобена една година и не знам дали някога ще я събера. Та купих един евтин Райдър на промоция 120кинта моторен трион. Ми в общи линии си е Парксайд. Същата форма отливки положение на копчалъци . Има малки нюанси тук таме ма си е едно и също само дето цвета различен. Е да ма е почти два пъти по-евтин. Ясно че е куче някакво ма и парксайда излиза че е куче ма с по загладена козинка..ма си е куче при това по-скъпо куче... Те затова и хората вече не се изкушават така и им стоят по магазините ..та чак впрегнаха и кауфланд да помага в разкарването на инструментите.
скъпо куче ама породисто.
:yawinkle: :yawinkle: :yawinkle:
Е, леко- далеко от породисто. По скоро, доста далеко.
Тъкмо разглеждах брошурата за тази седмица и намествах едни пари...
Силенцио ме изведе от орбита. На Земята съм отново, хаха.
Благодаря, г-н silent!

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: