вт юли 23, 2024 4:41 pmНИК0013 написа:Може. Печелиш. Целия ден съм тука. Ще ти пусна на лични координативт юли 23, 2024 1:42 pmcholev написа: По въпроса за еърфреърите. Имам този дет се води 9в1. Понеже се ползва нон стоп си взех още един (един в коридора, един в лятната кухня). Много полезна машинка. Ето и една любима рецепта: разрязваме 2 груши по средата и издълбавяме. Поставяме по 1/4 от синьото сирене на лидълската марка- с него става най добре. Последния път нямаше и сложих данаблу, но резултата е по лош. Печеме в еърфраера 16мин на 165оС.Тримера може ли да се вземе в неделя?
По въпроса с тримерите. Вчера извадих тримера от 2014г флорабест и батерията не пали. Този който не е скорда а с ножчета. Има още резервни и машината разботи. Който му се занимава с ремонт на батерията или присобсобяване на друга ПОДАРЯВАМ тримера. За целта трябва да минете да си го вземете.
На потапящия циркуляр 20в му се поизноси диска. Но размера е 140х20. По магазините тук гледам 130 и 150. Дали ще станат и кой да предпочета. Оригинален черен перформанце 140х20 няма и кой знае кога ще има.
За оберфрезата Х20 си купих база от алито за маса. За къси заготовки ОК, но скоро ползвах на дъски 2м за снаждане перо/нут и фрезата губи височина поради това, че механизма за регулиране височина на базата се саморазвърта и трябва да се спира и донастройва, което е много досадно. Ка до го застопоря още не съм измислил
вт юли 23, 2024 7:25 pmcholev написа:Благодаря.вт юли 23, 2024 4:41 pmНИК0013 написа:Може. Печелиш. Целия ден съм тука. Ще ти пусна на лични координативт юли 23, 2024 1:42 pmcholev написа: По въпроса за еърфреърите. Имам този дет се води 9в1. Понеже се ползва нон стоп си взех още един (един в коридора, един в лятната кухня). Много полезна машинка. Ето и една любима рецепта: разрязваме 2 груши по средата и издълбавяме. Поставяме по 1/4 от синьото сирене на лидълската марка- с него става най добре. Последния път нямаше и сложих данаблу, но резултата е по лош. Печеме в еърфраера 16мин на 165оС.Тримера може ли да се вземе в неделя?
По въпроса с тримерите. Вчера извадих тримера от 2014г флорабест и батерията не пали. Този който не е скорда а с ножчета. Има още резервни и машината разботи. Който му се занимава с ремонт на батерията или присобсобяване на друга ПОДАРЯВАМ тримера. За целта трябва да минете да си го вземете.
На потапящия циркуляр 20в му се поизноси диска. Но размера е 140х20. По магазините тук гледам 130 и 150. Дали ще станат и кой да предпочета. Оригинален черен перформанце 140х20 няма и кой знае кога ще има.
За оберфрезата Х20 си купих база от алито за маса. За къси заготовки ОК, но скоро ползвах на дъски 2м за снаждане перо/нут и фрезата губи височина поради това, че механизма за регулиране височина на базата се саморазвърта и трябва да се спира и донастройва, което е много досадно. Ка до го застопоря още не съм измислил