• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 46
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
вт юли 23, 2024 4:41 pmНИК0013 написа:
вт юли 23, 2024 1:42 pmcholev написа:
По въпроса за еърфреърите. Имам този дет се води 9в1. Понеже се ползва нон стоп си взех още един (един в коридора, един в лятната кухня). Много полезна машинка. Ето и една любима рецепта: разрязваме 2 груши по средата и издълбавяме. Поставяме по 1/4 от синьото сирене на лидълската марка- с него става най добре. Последния път нямаше и сложих данаблу, но резултата е по лош. Печеме в еърфраера 16мин на 165оС.

По въпроса с тримерите. Вчера извадих тримера от 2014г флорабест и батерията не пали. Този който не е скорда а с ножчета. Има още резервни и машината разботи. Който му се занимава с ремонт на батерията или присобсобяване на друга ПОДАРЯВАМ тримера. За целта трябва да минете да си го вземете.

На потапящия циркуляр 20в му се поизноси диска. Но размера е 140х20. По магазините тук гледам 130 и 150. Дали ще станат и кой да предпочета. Оригинален черен перформанце 140х20 няма и кой знае кога ще има.

За оберфрезата Х20 си купих база от алито за маса. За къси заготовки ОК, но скоро ползвах на дъски 2м за снаждане перо/нут и фрезата губи височина поради това, че механизма за регулиране височина на базата се саморазвърта и трябва да се спира и донастройва, което е много досадно. Ка до го застопоря още не съм измислил
Тримера може ли да се вземе в неделя?
Може. Печелиш. Целия ден съм тука. Ще ти пусна на лични координати
НИК0013 - помощник
вт юли 23, 2024 7:25 pmcholev написа:
вт юли 23, 2024 4:41 pmНИК0013 написа:
вт юли 23, 2024 1:42 pmcholev написа:
По въпроса за еърфреърите. Имам този дет се води 9в1. Понеже се ползва нон стоп си взех още един (един в коридора, един в лятната кухня). Много полезна машинка. Ето и една любима рецепта: разрязваме 2 груши по средата и издълбавяме. Поставяме по 1/4 от синьото сирене на лидълската марка- с него става най добре. Последния път нямаше и сложих данаблу, но резултата е по лош. Печеме в еърфраера 16мин на 165оС.

По въпроса с тримерите. Вчера извадих тримера от 2014г флорабест и батерията не пали. Този който не е скорда а с ножчета. Има още резервни и машината разботи. Който му се занимава с ремонт на батерията или присобсобяване на друга ПОДАРЯВАМ тримера. За целта трябва да минете да си го вземете.

На потапящия циркуляр 20в му се поизноси диска. Но размера е 140х20. По магазините тук гледам 130 и 150. Дали ще станат и кой да предпочета. Оригинален черен перформанце 140х20 няма и кой знае кога ще има.

За оберфрезата Х20 си купих база от алито за маса. За къси заготовки ОК, но скоро ползвах на дъски 2м за снаждане перо/нут и фрезата губи височина поради това, че механизма за регулиране височина на базата се саморазвърта и трябва да се спира и донастройва, което е много досадно. Ка до го застопоря още не съм измислил
Тримера може ли да се вземе в неделя?
Може. Печелиш. Целия ден съм тука. Ще ти пусна на лични координати
Благодаря.
kr1100 - майстор
вт юли 23, 2024 1:48 pmchapara написа:
Аз пък лично от кукара съм страшно доволен, като вкусови качества.
И аз от 2018 г. съм страшно доволен от "готвачката" и не е от Кауф/Лидл
ddenkov - специалист
Диск за циркуляра си купих от HomeMax на Bosh за 40 лева, но беше последния с размер 140.
cholev - майстор
Правя ремонт на една барака и спешно ми трябваше масло за дърво. В Лидъл имаше преди два месеца, но не си взех. И понеже е проверено и добро реших да погледна в кауфланд.
И да - Парксайд 2.5кила 32лв гел за дърво. Взимам едно и на касите на самообслужване. Поставям- 5лв :shock: . Минах 3 пъти :-D . Последното не беше гел а боя. 6.25лв :-D
Е централната база данни на магазините е една, така че който иска може да се пробва. Ако покаже цена 32лв винаги може да се откажеш
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет авг 23, 2024 8:51 amcholev написа:
... Взимам едно и ...
Честито :-))))))))))))))))
kozl - майстор
Днес връщах по рекламация няколко неща купувани от Кауфланд.
Имаше и две LED крушки OSRAM. На едната отказаха рекламация, защото от бар кода излизала друга цена, несъвпадаща с тази по фактурата :shock:
А крушките бяха в промоция :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон ное 04, 2024 4:42 pmkozl написа:
... от бар кода излизала друга цена, несъвпадаща с тази по фактурата ...
На касата са писали 2 броя и сканирали едната крушка... А защо връщаш крушки?
ESPACE - майстор
вт ное 05, 2024 2:44 amn_a написа:
А защо връщаш крушки?
Не му харесва как (не)светят.
kozl - майстор
На касата по-вероятно им излиза непромоционалната цена.
Тези от промоцията са по 2,60 лв. за брой и са 10 на касовата бележка. Поне 5 от тях още не са разопаковани.
А връщам тези, които не са издържали гаранционния си срок от 2 г.
Купувал съм и LED на цена под лев за брой. И от тях съм връщал в рамките на гаранцията и то по сметки съм върнал към 30% дефектирали Витаци в гаранционния срок. А дали има смисъл дейността по връщане на крушка на стойност под лев :? Аз за това натрупах няколко артикула за връщане в Кауфланд.
А бех купил 30 бр. LED крушки Оптоника от промоция в ТеМаркет и чаках да станат 5 броя от дефектиралите за подмяна и като станаха 5, гаранцията изфирясала #-o

По-дъртите о-срам спират да светят. По-скорошните серии и вече с марката Ледванс са некви инати.
Като натрупат стаж и почват да мигат като загреят, та добре че в Куфланда не ги проверяват при рекламация, че :x

Като си разръчках спомените и сещам се за подобен случай с бира в Куфланд:
Купувам няколко кенове от промоция от щанда с промоцията. На касата два от тях с непромоционални цени. На външен вид напълно еднакви. Остава бар кода да е различен, но аз четец нямам. :sad:
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 46

Тема "Промоция в Кауфланд на инструменти и уреди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: