Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон фев 17, 2025 4:28 pmSvetoslavoff1 написа:
Във Варна проверих в един от магазините, имаше бележка - извиняваме се , забавена доставка.
И по нас така, значи не е пристигнала в България... Каката в магазина каза, все пак, да проверя и в края на седмицата, но силно ме съмнява баш в тази зима.. ;-)
ZEDYCUS - майстор
Класически развален телефон. Единия(еднЪта) пита за стойка за Ъглошлайф, другия му обяснява за Стойка за бормашина. :lol:
Ал_ - специалист
За Стойка, дето сервираше шкембе в кръчмето на ъгъла на "трета" и "анасонлийка" ли говорите? :?
hidrazin - майстор
пон фев 17, 2025 9:45 pmАл_ написа:
За Стойка, дето сервираше шкембе в кръчмето на ъгъла на "трета" и "анасонлийка" ли говорите? :?
Не, за баба Мери...
:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пон фев 17, 2025 9:11 pmZEDYCUS написа:
Класически развален телефон. Единия(еднЪта) пита за стойка за Ъглошлайф, другия му обяснява за Стойка за бормашина. :lol:
Варненския дядо си е така, но и ти ли изтрещя?
kr1100 - майстор
вт фев 18, 2025 6:37 amn_a написа:
пон фев 17, 2025 9:11 pmZEDYCUS написа:
Варненския дядо си е така, но и ти ли изтрещя?
Не съм прочел ,че е за ъглошлайф и в бързината съм писал за бормашина.
Както и да е и за ъглошлайф са пълни боклуци /китайски/ с големи луфтове. Пробвал съм няколко от различни магазини .
Николов Н. - специалист
От Практикер-Бургаз взех преди месец такава стойка, за малък ъглошлайф. Марката - мога да я погледна,ако някой се ивтересува. Работи си много добре,няма луфтове. Менгемето и е малко неудобно само-много елементарно.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
вт фев 18, 2025 12:25 pmНиколов Н. написа:
От Практикер...
Практикер 80лв, Лидл 32лв, + лидълската гаранциона политика
...
Николов Н. - специалист
Дано качеството е същото - кяр. Избягвам да вземам от там техника. Въпрос на разбиране.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: