Нека намерим най-тънките цени.
chapara - майстор
чет фев 20, 2025 10:02 pmgnt69 написа:
чет фев 20, 2025 9:55 pmchapara написа:
И за къф ...
са ти тия пласмасарии от разградима пласмаса :?
Фанал си ама цаца :shock:
Точно каквото ми трябва съм фанал. Аз съм по леката работа, като стане дума за тежка работа викам такива като тебе професионалисти с професионални яки стойки. :supz:
:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет фев 20, 2025 2:16 pmТрифон П.Трифонов написа:
]

Давай :partyman:
Дадено!
[/quote]

Получено! :-) БЛАГОДАРЯ ТИ!
пет фев 21, 2025 11:29 amn_a написа:

Получено! :-) БЛАГОДАРЯ ТИ!
Няма за какво.
Мисля, че комплекта е пълен, но след толкова време.......Дано!
zz_stefanov - майстор
Кафе машинка BERGNER.
Цвета на рекламата е отвратителен, има ги и в цвят кафе с мляко.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб фев 22, 2025 1:11 pmzz_stefanov написа:
Кафе машинка BERGNER.
Цвета на рекламата е отвратителен, има ги и в цвят кафе с мляко.
Въпрос на вкус.
oberst - специалист
Това на тази цена бива, ли, или неслучайно е толкова намалението - https://www.lidl.bg/p/parkside-performa ... Sales_Week
animi2006 - специалист
Здравейте! В понеделник пускат мини акумулаторна резачка Парксайд с 13 см верига (или шина). Някой ползвал ли е? Продават ли се съвместими вериги такъв р-р и отделно ще има и батерии 2 mA. Дали ще е достатъчна за такава машинка?
cholev - майстор
съб мар 08, 2025 1:50 pmanimi2006 написа:
Здравейте! В понеделник пускат мини акумулаторна резачка Парксайд с 13 см верига (или шина). Някой ползвал ли е? Продават ли се съвместими вериги такъв р-р и отделно ще има и батерии 2 mA. Дали ще е достатъчна за такава машинка?
2милиамперачаса не е достатъчна, а 2ач каквато продават напълно е. :) . Полезна е машината много, макар и с недостатъци- ръчно смазване на веригата например. Но върши много работа; клони дъски греди и прочее без проблем. 20 сантима дебелина ще среже. Взимай
animi2006 - специалист
съб мар 08, 2025 2:35 pmcholev написа:
съб мар 08, 2025 1:50 pmanimi2006 написа:
2милиамперачаса не е достатъчна, а 2ач каквато продават напълно е. :) . Полезна е машината много, макар и с недостатъци- ръчно смазване на веригата например. Но върши много работа; клони дъски греди и прочее без проблем. 20 сантима дебелина ще среже. Взимай
Ами за момента 2 милиампер часа пускат като батерия. Мислех две батерии да си взема.
Lutchezar - майстор
Милиамперчасове бяха батериите за ръчни часовници, при инструментите са амперчасове. Вземи една 2Ah и една 4Ah, но първо се вреди за резачка...
По възможност 4Ah са не е smart. Но и да е смарт чудо голямо.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: