Нека намерим най-тънките цени.
MIK
Взехме пералнята от Технополис, но има за автоматично дозиране .Въпросът ми е за колко пъти стига една тубичка на миеле.Въоще заслужава ли си цената за да се ползва постоянно.Защото започнеш ли трябва постоянно да се ползва , иначе засъхва препарата в тръбички.
gogo7777 - майстор
За какво ти е пералня Миеле в гората?
hidrazin - майстор
пон юни 16, 2025 8:23 pmMIK написа:
Въоще заслужава ли си цената ...
Използвай си стандартни прахове турско производство.
пон юни 16, 2025 8:45 pmgogo7777 написа:
За какво ти е пералня Миеле в гората?
За да си пере катериците например?
Ама ще му трябва и омекотител... :-D
:partyman:
MamaMy - майстор
А аз се чудех защо някои катерици са меки, а други не? То било заради омекотителя.
gogo7777 - майстор
Катерицата трябва да е "твърдичка" и обръсната като скинар :lol:
hidrazin - майстор
пон юни 16, 2025 9:32 pmMamaMy написа:
А аз се чудех защо някои катерици са меки, а други не? То било заради омекотителя.
Да, и освен това онези не праните са много зли.
Преди години една непрана (а какво остава за омекотител) ме замери с ... орех.
Улучи ме по челото точно между веждите. Останах сащисан... :shock:
:partyman:
емовлаха - специалист
пон юни 16, 2025 8:23 pmMIK написа:
Взехме пералнята от Технополис, но има за автоматично дозиране .Въпросът ми е за колко пъти стига една тубичка на миеле.Въоще заслужава ли си цената за да се ползва постоянно.Защото започнеш ли трябва постоянно да се ползва , иначе засъхва препарата в тръбички.
Защо купихте перелня на Миле със туиндос система ако няма да я ползвате :)
Дозирането зависи как е настройката за перилния препарат, твърдост на водата, степен на замърсяване и тегло на прането
Клипчето е примерно кое как се случва

За почистване ще трябва да си закупите празен контейнер или два в случай, че изпозвате други течни препарати
Каквито препарати харесвате тях си използвайте.
Четете си иструкцията на пералнята
Хубав избор, дълго да ви служи!
MIK
Емо благодаря ти . Взехме я защото ни хареса . Досега не сме имали миеле а знаем че са качествени и затова . Съпругата ми ползва други прахове и е много доволна .Но проблема е следният .Понеже се регистрираш чрез приложението и те наблюдават пералнята както и аз виждам какви програми са използвали в завода колко кв и колко литри вода за тестове.И ако кажат за 10 год гаранцията ти не ползваш нашите препарати и хоп става 2 години.Ето това е причината да пиша тук.
емовлаха - специалист
вт юни 17, 2025 11:08 amMIK написа:
Емо благодаря ти . Взехме я защото ни хареса . Досега не сме имали миеле а знаем че са качествени и затова . Съпругата ми ползва други прахове и е много доволна .Но проблема е следният .Понеже се регистрираш чрез приложението и те наблюдават пералнята както и аз виждам какви програми са използвали в завода колко кв и колко литри вода за тестове.И ако кажат за 10 год гаранцията ти не ползваш нашите препарати и хоп става 2 години.Ето това е причината да пиша тук.
Е и ние тей, някога 2 броя Миле купихме, че ни хареса, но различни модели :) +8 годишната гаранция заплаща ли се?
Консумацията колкото - толкова. 9кг е предвидена да се разцепи от пране, информация се събира,със това си усъвършенстват машините. Малко по-стари модели също имаха инфо но за часовете работа

Това е за новите W2 модели, че ще излезе подвеждащо предното ми мнение
Дойче квалитет почнаха цигойна арбайтен да правят за да се ползват 1и2 фазите им и тази за почистване
Полвате перилните препарати дет получавате от Миле както намерите за добре

Дълго е клипчето има и титри

MIK
Много ти благодаря Емо .Успех във всичко ти желая.

Тема "Въпрос за пералня Миеле" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: