• 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
Нека намерим най-тънките цени.
gogo7777 - майстор
Когато ходех на двуседмичен излед, бях си направил трикрака скара от железо. Носех си тиган и гърненце с похлупак. Паля огъня и ползвам каквото ми душа иска. Абеееее Мултикукър по "дивашки" :-D
:drinkers:
kr1100 - майстор
чет яну 15, 2026 1:00 pmMamaMy написа:
От много години" готвя" само в Мулти .Печене в друго
чет яну 15, 2026 4:41 pmgogo7777 написа:
Когато ходех на двуседмичен излед, бях си направил трикрака скара от железо. Носех си тиган и гърненце с похлупак. Паля огъня и ползвам каквото ми душа иска. Абеееее Мултикукър по "дивашки" :-D
:drinkers:
https://photos.app.goo.gl/qX3AvtdsMSQPVwUp8
Тези са ми с Kaufland точки. Озвучаването няма да ти хареса затова няма звук.
Аудиторията ако иска мога да го- пусна весело е.
kozl - майстор
Промотирах се с LED крушка OSRAM 19W.
Етикета до тях беше три и нещо, а сега гледам във фискалния бон 8,18 евро :shock:
Неколко пъти се хващам в тези капани с неточни етикети :cry:
То верно, че има място за проверка и няколко пъти ме спасява, но и този път мой пропуск.

Аз за 5 евро от Куфланда купих цял плафон. Е верно, че е само 6W, но пък е Philips :-D
aleksnp - специалист
Можеш да я върнеш и ще ти върнат парите.
kozl - майстор
Да знам, но за към 5 евро не ми се разправя, защото и аз имам вина, че "не внимавах в час".
И докато се чувствам прекаран, поне ще внимавам повече :-D
Пък писах, за да внимават и тези дето са прочели.
aleksnp - специалист
Аз, когато пазарувам от там, след като мина касата, разглеждам винаги касовата бележка и при несъответствие на някоя цена, веднага на информация и връщам стоката. Това е почти всеки път :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Последните три цифри над баркода трябва да са същите като на етикета с цена на рафта. Ако не съвпадат, проверявам на четеца и грешката излиза вярна. Пазарувам много и на трети лица, така е най-икономично откъм време и нерви.
Не разбирам защо ви тежи връщането
gogo7777 - майстор
Пенсионерска работа.....купи-върни. И лайно да има на промоция, пак ще го купят. Заради такива патребители, нищо свястно не се намира по магазините.
Ужас :x

Отиват да си купят кисело мляко, а се връщат с айран и чифт чорапи :vom:
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49

Тема "Промоция в Кауфланд на инструменти и уреди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: