Нека намерим най-тънките цени.
Желаем ти успех при следващите покупки!
MamaMy - майстор
Аз почти изгорях от гнусните мамалиги. Поръчах стока с наложен платеж от външен доставчик. Дойде на боксовете. Плащаш и взимаш. Рекламация нанайси. Арменския поп не приема. Една седмица си писах с ИИ. Всеки ден пускам жалба. Накрая намерих начин да говоря с оператор. Оказва се жалбите са изтрити по време когато съм спал. Явно доставчика работи с вътрешен човек. Аз си взех парите и боклука им остана у мен. Няма да казвам публично как, но веднага си забравих и паролата за емaга.
stst - напреднал
Емаг- а започнаха да се спускат по нанадолнището сякаш...
И аз съм им дългогодишен клиент, но след последната ми покупка от тях останах силно разочарован. Преди вземеш ли стока ,,Емаг" заставаха силно зад продукта си и нямаше съмнения какво купуваш, сега започнаха да се държат, като продавачи от чаршията - липсва пълна информация, гаранция има ли/няма ли, цвят, размер и прочие. Гледаш уж търговец, па не си познава стоката - познато ли ви е?
А и от както станаха ,,маркетплейс" ( прощавайте за чуждицата), започнах силно да намалявам покупките си там, а пазарувах активно от дребна електроника до бяла техника. Щом ще се превръщат в подобие на Алиекспрес, по-добре да поръчвам директно от китайците.
Съветвам, ако пазарувате все пак от Емаг, купувайте стоки предлагани от тях, не доставяни от тях. За едните дават гаранция, за другите ,,Франция".

Тема "Вероятна измама с любезното съдействие на ЕМАГ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: