Нека намерим най-тънките цени.
alexpet - напреднал
Дюбел - охлюв за гипскартон
Търся такива дюбели, условието е да са с връх. а не срязани. Срязаните ми се замазват нещо. Затова. Пластмасовите са по-ефтини, така че търся такива. Благодаря Ви предварително
shadowman - майстор
Тук при нас има от тях и се водят ТУРБО, аз обаче не ги тача щото трябва да разполагаш с винт с определена дължина, ако сложиш по-дълъг винт и дюбела превърта и поради това ползвам тия с дупките за да мога да мушкам в тях винт с различна дължина.
hkoko - специалист
Има си накрайник към винтоверта който влиза в самия дюбел и служи като връх.С него няма никакви ядове. :)
alexpet - напреднал
hkoko написа:
Има си накрайник към винтоверта който влиза в самия дюбел и служи като връх.С него няма никакви ядове. :)
Даже при предварително разпробита дупка с Ф6 дюбела се усуква и резбата се намачква
Чаро - Акълия
Вземи метални или на Вюрт. Няма да се смачкат. Фишера се разцепва, а тия от мътно -бялата пластмаса се замазват.
hkoko - специалист
hkoko написа:
Има си накрайник към винтоверта който влиза в самия дюбел и служи като връх.С него няма никакви ядове. Smile

Даже при предварително разпробита дупка с Ф6 дюбела се усуква и резбата се намачква
Имам чувство,че не си ме разбрал.Говоря за накрайник който преминава през целия дюбел и се показва като острие отпред.Досега с него брак не съм имал говоря за навиване на най-меките найлонови дюбели.И двете да са ти леви и навряни отзад дюбела пак се навива.
http://www.nika.bg/skobi/dubeli.pdf
Отгоре надолу шестият.
shadowman - майстор
hkoko, сам ли си говориш?
ralev - специалист
наЙ-евтино в Марка 2000 кутия 100 дюбела с накриик 4.50лв

Тема "Дюбел - охлюв за гипскартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: