Нека намерим най-тънките цени.
bobiavto - специалист
Здравейте, и аз да питам , че ме чака ремонт на къщето. Та, двора ми е с бетон, който на места е започнал да се рони от студове и дъждове, та ми трябват може би 3-5 куб.м. бетон. Предполагам , че се нарича подложен, но само предполагам. Живея до Негован, има поне три възела, ама тарикатите там ми казват само различни мнения за марката и съответно цената. Та питам по-учените от мен тук - каква марка да взема и къде може би е най евтин. А,да не забравя- колко събира един бетоновоз? Сигурно въпросите са ми малко глупави, ама по-добре да питам, отколкото само да плащам за тоя дето клати тополите, щот в тая криза всеки лев е ценен. :lol:
шоп - майстор
Ако искаш да не ти се рони, не взимай слаб подложен бетоб.Купи си Б 20. То разликата от Б 15 до Б 20 е два три лева. В Казичене, кривина и Враждебна има много възли и го дават около 70-75 лв кубика, но едва ли ще си на сметка като платиш превоза пълен-празен до Негован.
Бетоновози има по 5-7-9 кубика... има и 5 кубиков с помпа, идеални за теб за да налееш директно.

дано съм ти бил полезен.
bobiavto - специалист
Мерси, колега , за съвета, още утре отивам да търся варианта с помпата, наистина ще ни е най-удачен.
Spokoiniq - майстор
Нa завоя от Симеоново към студентския град има един бет. възел със сума помпи всякакви размери, а май В20 е паднал под 100те лв. чух.

Тема "Цена на бетон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: