Нека намерим най-тънките цени.
GT - помощник
Здравейте колеги!
Моля ви, препоръчайте ми майстор или фирма за изработка на мебели по поръчка? Интересувам се основно от изработката на гардероб, като впоследствие, като видя как се получават нещата имам и други работи за направа. От толкова много обяви направо се обърквам. Бих искал мнение за някой изпитан майстор или фирма на нормални цени. Става въпрос за района на гр. София.
Благодаря ви предварително за всички мнения!
vladimury - специалист
www.tokodesignbg.com Момчетата работят доста добре
torbalan - Дървен философ
http://picasaweb.google.com/dimitar.j.s ... 6365619554

виж тази и следващите снимки, ако решиш че ти харесва - ще те свържа с човека, дето ми прави нещата...

лично аз отначало много му се ядосах, защото явно имах по-високи очаквания, но в последствие видях че общо взето добре се е справил...
lz1add - специалист
Боряна-0894605383,ще останеш доволен.Правят всичко,вкл.доста нестандартни неща.
Мебели по поръчка в София - 0885 024332.

Прикачен файл

ml_st (8).jpg
Здравейте на всички.

Не бях сигурен къде точно да постна това, за което ще ви се оплача, но мисля, че в тази тема е подходящо.

Поводът е, че ме излъгаха с цените от една фирма за мебели. Казва се "Армони" в Пазарджик. http://armoni.zona.bg/. Има ги и в други градове. Не можете да си представите колко ги псувах след като разбрах че ми продадоха тръбни крака за бюро 71см от Кент с 200% надценка (25лв). Същите крака ги намерих в големите строителни магазини за 11лв. Голяма минавка. Другото което е, взеха ми страшно много пари за разкрояване на плоскост 140х70 с дебел кант и тип сандвич - 1 плоскост от 1.8см плюс с рамка от тесни ивици, хванати с общ кант 3.6см. За тази мижава сглобка над 60лв. Бавиха ми поръчката 10 дни. Не ходете там, ако не искате и вас да излъжат. Аз лично ще заобикалям този магазин на 50м разстояние.
bisplus - специалист
Според мен да те излъжат означава, да ти кажат една цена а в последствие да платиш друга.
Направо си е лъжа, защото аз им бях казал едно нещо, те ми върнаха съвсем друго. Бяхме се разбрали за цяла плоскост от 25мм, те ми направили от 1.8 с ивица отстрани и общ кант. Сега бюрото виси. Една плоча 260см х 210см 1.8 струва грубо 55-60лв. от нея ще си направя три бюра, даже ще ми остане. Мошеници са. Нямаха ценоразпис на плоскостите и услугите за кантиране, разкрояване. 5 пъти ги питах да ми кажат цените си - онзи все увърташе. Вече бях платил и поръчката беше дадена, иначе щях да си поискам парите.

Както и да е. Минах се жестоко. Казвам го да знаят другите, че там е пре скъпо.
Chefo77 - майстор
Е как така си давате парите без да знаете какво ще получите? Ами ако беше донесъл 1 цяла плоскост да си я отрежете сам? Договор нямате ли?? Защо изобщо приехте крайния вариант???
Едно нещо струва толкова, колкото клиент плати за него. Не може да бъде държана сметка за надценка. Ако си плаща данъка за тази надценка, и клиента си плати, всичко е ОК.
Май май някой се е регистрирал само да направи антиреклама...
bisplus - специалист
imagehunter написа:
Една плоча 260см х 210см 1.8 струва грубо 55-60лв. от нея ще си направя три бюра, даже ще ми остане.
Колега не се обиждай ама плоча с такива размери на такава цена не съм виждал. А с какъв кант е кантирано.

Тема "Моля, препоръчайте ми мебелист за изработка по поръчка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: