Нека намерим най-тънките цени.
rendo - специалист
Споделете ако имате наблюдения къде в София могат да се купят по качествени интериорни врати - визирам да са малко по читави от китайските които докато ги монтираш им опадват кантовете. - нещо по издържливо като покритие - съответно да прилична ценичка де ;)
sensi - специалист
Попитай в солид за оферта, мога да ти дам тел на дилър, който може да ти направи такава. Противно на очакванията ми, не са толкова скъпи, колкото бяха преди, явно и тях ги е ударила кризата, та са намалили цените.
sanita - специалист
Нашите врати са на тази фирма. Когато търсех /а сигурно проверих поне 10-12 фирми в
София/ преди 3-4 години покриха всичките ми изисквания - качество, цена, естествен фурнир, два цвята на таблата за вратата в банята, обков.
rossenboy - специалист
Препоръчвам ти български врати, правят ги в Русе, могат да ти ги направят както ти си искаш ( лично аз не бях виждал такива неща на врата, не знаех даже , че може да се направи и не говорим за безумни цени). Можеш да питаш на 0886222143 Бисер Благоев
Аз препоръчвам JMJ DOORS(Йордан Мишев АД). Намират се в София на Александър Малинов 33, в сградата на Телерик(зад мол Булвард). Производители са и правят на практира всякакви врати. Доволен съм от качеството и срока за изработка е 20 дни. А и честно казано български фурнировани врати не съм виждал другаде на такива цени 350лв.
Имаха и сайт, ама не беше много хубав jmjdoors.com
torbalan - Дървен философ
аз съм доволен от дърводелеца, дето прави моите...

https://picasaweb.google.com/dimitar.j. ... 1846421490

ако те интересува - пиши на лични да ти дам координати...
работилницата не му е в софия, но пътува и работи навсякъде :)
Ако все още не си намерил ето един тел.0889939198

Тема "КАЧЕСТВЕНИ Интериорни врати в София - от къде ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: