Нека намерим най-тънките цени.
konak4iev - специалист
здравейте евтини керемиди тондак ако някой има инфо става въпрос за облас пловдив приемам и мнения за качеството им щото на вид много ми харесват досега съм ги гледал на цена мин. 1лев ще покривам около 130 кв.м благодаря предварително
pipbel - майстор
Няма да сгрешиш с тях. :)

Ти евтино ли търсиш или качествено ?
Щото такова животно нема.. [-X
bulhomes2 - майстор
Има, ама са на различни места..

Есента купувах Тондах от 50-сантиметровите ако не се лъжа около 15 лв/кв.м.(ако е нужно ще тъся фактурите) Търговците лъжат, че ти го дават с кой знае каква отстъпка, но в случая двама се "надцакваха" и допускам, че е възможно да съм ги взел на добра цена. Ако подобна цена устройва питащия мога да се опитам да помогна.
konak4iev - специалист
знам че няма хубаво евтино ама ги намирам на цени от 0.95 до 1.25 а на 1600 керемиди си едоста разлика бих помолил колегата ако може да качи или ми испрати една снимка на 50 см. щото аз гледах 4 модела тондак 40-20 см и от кой град ги е взимал иначе тия търговци са опасна работа един ми ги дава на 0.98 обаче ми иска 40 лева транспорт и 12 лева на палет за разтоваряне а те са около 6 палета другия набута комшията с 1 палет щото му казал че вървяли по 13 керемиди кв.м за вилен покрив и ся има 300 керемиди ша ги прави трушия
bulhomes2 - майстор
Тук още не ми бяха дошли началните капаци.
Прикачен файл:
Cigli.jpg
Ако не държиш на керемиди ти препоръчвам ламарина на тето (имат даже профил във форума) преимствата са доста по лека е изглежда доста добре ,след дъжд е като нова ,лесен монтаж почти без фира,почти невъзможно е да се появи теч, само тропа малко повече но не е голяма разликата.

Тема "керемиди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: