• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
Stefan_62 - майстор
tzetzo160 написа:
На мен ми направи впечатление, като че ли главата бие леко. Особено се усеща, като сложа допълнителния патронник. При вашите уреди как е?
Ами аз писах по-горе, че не забелязах някъкво сериозно странично биене на допълнителният патроник, но имай вредвид, че този патроник е захванат към другия, а не е директно на шпиндела, но се получава една илюзия за биене когато гледаш захвата на SDS патроника когато се върти, но като го завъртиш малко с ръка изчезва.Но за тези пари толкова, това да му е кусура, все пак е перфоратор не е обикновена дрелка :lol: и е възможно да има леко биене. :drinkers:
tzetzo160 - специалист
Успокоих се :) Ще върши работа разбира се.
'Айде, ще се изказвам за сефте в този форум. Нарамих и аз един перфоратор. В първия магазин свършили, обаче във втория ме чакаше моя!. Това из Пловдивско. Същия като вашите е: - втория патронник не бие, но леко се клатушка и това е нормално с оглед захвата. НабърЖе 2, 3 дупки на терасата :-D , 2,3 в една дървена библиотека - екЪстра си е, добре че тъщата далече, инак и на кокал щях да го пробвам. :axe: С две думи, бива го!

Относно акумулаторната отвертка, ако говорите за тази с литиево-йонна батерия (и най-вероятно) е съвсем нормално когато се поизтощи или поизмори от раз да спре, а не както при по-старите. Това вероятно е с цел защита на батерията, която не търпи пълен разряд. Имам подобна или направо същата акумулаторна отвертка(закупена е от другаде) и се държи по описания начин. След лек престой тръгва и си се зарежда, и си работи нормално.
EDI - майстор
Всички литиеви пакети работят по този начин поради характеристиките на самите литиеви елементи - държат до последно и после електрониката прекъсва подаването на ток.Защитата не позволява заряд, ако температурата на пакета е висока, трябва си първо охлаждане.така е не само при литиевите пакети, а и при НИ-КА батерии на БОШ.Имал съм случаи в силно лято/като си правих покрива на вилата при близо 40 градуса/ да слагам разредената батерия на GSR 12-2 в хладилника за малко, за да почне заряда.Вчера жената ходила до ЛИДЪЛ и ми купила комплекта с короните.Още не съм го отворил, ама тази събота и това ще стане. :lol:
griffin - майстор
Бор короните им са хубави за тия пари имат много слабо странично биене(пробвал съм и по профи корона) и освен това за тея пари земате двата захвата за размерите боркорони които само те струват колкото целия компект :-). На метал не съм ги пробвал обаче само на дърво. Като цяло за тия пари биват.
Бургиите им които седят едни жълтеникави и са в метална кутия не струват(бързо се затъпяват в метал) както и бургиите за пантички комплекта идва меко казано ненаточен трябва да си играеш преди да почнеш работа. Гаечни ключове които съм купувал от там мисля че бяха 16 за 20 лв или нещо такова са с добро качество за мен :-).

Делта виброшлайфа им става но е леко уморително (много вибрации) но ако няма да се ползва много често е ок а и за тия пари. Шкурките за делта шлайф и за орбитален стават но понякое време имат тенденцията поне при мен да се отлепят от основата(не е от основата т.к друга стара шкурка на бош залепва идеално.
Рендето им е с прилични показатели и с прилична работа.
В общи линии електро инструментите им са с много добър показател цена качество, за другите им инструменти е малко на кантар.
guroto - специалист
mitko64 написа:
За това Спарки, ако е 1430MS, не виждам съществена разлика освем мощността. За такива прахоляци според мене задължително автоматично изтупване и вакум поне 240Мр. Пролетта какви ли не хватки правих и се убедих, че козата си иска....Сега в Германия обикалях около една фреза за 100Еu, облизвах се,но като знам колко ще трябва да дам за прахосмукачка, се хвърлих на перфоратор. Все пак разпитай, ако можеш виж нагледно, пък и сподели, че напролет пак ми се очертава ходене. Може пък да съм в грешка.
На Спаркито моторът му е по мощен с 200W,но силата на създавания вакум е само 170Мр ,докато на лидълската прахосмукачка е 190Мр,т.е. тя е по-добра от 1430MS.Един колега,който притежава Спаркито твърди,че се справя добре с прахоляците на каналната фреза.Тук в раздела електроинструменти прочети темата"Пак избор на професионална прахусмукачка?".
mitko64 - майстор
Благодаря, колега! Темата съм я проспал, но ще ме провокира, като намеря торби да наредя на двора няколко метра тухли и да я тествам с ъглошлайфа. Ако вярно се справя ще скачам на фреза. Аз не се съмнявам, че ще смуче добре, а колко време(метра) ще смуче преди да се задръсти торбата.
profesionalist_wood - майстор
Купих си мултифункционалния шлайф на Парксайд,доволен съм защото стария Райдер е толкова малоумно проектиран че там на отвора на ротора издуханата струя винаги те уцелва с прахоляк откъдето и да застанеш :-D Купих и комплекта боркорони :supz:
Stefan_62 - майстор
Здравейте майстори, снощи се рових в сайта с инструментите на Лидл. И се замислих :? , че имам нужда от такива да си заприхода, когато ги пуснат :lol: :
Изображение - Уред за заточване на вериги.
Изображение - Уред за заточване на свредла.
Та птитането ми е някой имали такива закупени от Лидл и някъкви впечатления от работата им, стават ли или да не храня надежди, че ще ми вършат работа :lol:
profesionalist_wood - майстор
griffin написа:
Бор короните им са хубави за тия пари имат много слабо странично биене(пробвал съм и по профи корона) и освен това за тея пари земате двата захвата за размерите боркорони които само те струват колкото целия компект :-). На метал не съм ги пробвал обаче само на дърво. Като цяло за тия пари биват.
Бургиите им които седят едни жълтеникави и са в метална кутия не струват(бързо се затъпяват в метал) както и бургиите за пантички комплекта идва меко казано ненаточен трябва да си играеш преди да почнеш работа. Гаечни ключове които съм купувал от там мисля че бяха 16 за 20 лв или нещо такова са с добро качество за мен :-).

Делта виброшлайфа им става но е леко уморително (много вибрации) но ако няма да се ползва много често е ок а и за тия пари. Шкурките за делта шлайф и за орбитален стават но понякое време имат тенденцията поне при мен да се отлепят от основата(не е от основата т.к друга стара шкурка на бош залепва идеално.
Рендето им е с прилични показатели и с прилична работа.
В общи линии електро инструментите им са с много добър показател цена качество, за другите им инструменти е малко на кантар.
къде го видя този комплект?
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: