Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Винтоверта е ЕЙНХЕЛ, 25 Нм е усилието.
stan73 - майстор
Chefo77 написа:
comunikator написа:
Някакви отзиви за верта който пускат в четвъртък .
Не пише каква е мощността,дали е с две батерии или само с една?
PABSW 10.8 A1 - не го намирам в нета ...
Иначе изглежда добре, дори се замислям ...
Ето инфо за винтоверта:
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 010.8%20A1
Написали са, че въртящият момент е 20 N
EDI - майстор
Или ЕЙНХЕЛ са поевтинили изработката или лидълските данни не са верни.Но и 20 Нм са добре за 10л8 волтова машина на такава цена.
comunikator - специалист
дали е с две батерии или само с една?
EDI - майстор
С една е, за тези пари толкоз.Но и една не е лошо за любителски цели.
stan73 - майстор
Айнхел (като ходих да питам за една част в офиса им (до изхода на Варна) преди две седмици) казаха, че след 1 седмица (значи вече трябва да са ги получили) очакват акумулаторни бормашини/винтоверти с по 2 броя литиевойонни акум. бат. 18 волтови, а машините били с 36 N върт. момент на разпродажба за по 130 лева. Смятам, че цената си я бива, а вероятно имат офиси и в други градове...
aiako - специалист
Да ви питам нещо.... поялника си го взех преди 2-3 месеца. Ползвам го с голям кеф , но от седмица започна да бие ток през човката, изключително неприятно усещане особено когато се опитваш да държиш някое кабелче неподвижно :axe: . Дали ще ми признаят гаранцията и да ми го заменят? Защото не си искам парите , а станцията, читава.
kiroslavov - специалист
Днес си купих винтоверта. Според досегашните ми наблюдения за парите си си заслужава. Има достатъчно сила за завиване (пробвах го с 20тина винта 4.2х60), оборотите за пробиване ми се струват малко, но базата ми на сравнение са Makitta, Kress i Bosch, които са в пъти по-скъпи, така че това е напълно оправдано. Минус е, че когато се махне главата и се сложи бит за завиване върху него не може да се върне главата с бургия - задвижването и става чрез шестостенната дупка, в която се слага бита. Като цяло - за мен е оправдана покупка, надявам се батерията и зарядното да не правят проблеми. Ако все пак се случи - има 3 години гаранция (трябва да си пазите касовата бележка!).
Ето и няколко снимки:

Прикачен файл

DSC03390.JPG
DSC03390.JPG (45.44 KиБ) Видяна 3396 пъти

Прикачен файл

DSC03389.JPG
DSC03389.JPG (31.39 KиБ) Видяна 3396 пъти

Прикачен файл

DSC03388.JPG
DSC03388.JPG (42.52 KиБ) Видяна 3396 пъти

Прикачен файл

DSC03387.JPG
DSC03387.JPG (44.17 KиБ) Видяна 3396 пъти
petkomz - специалист
Аз пък днес се сдобих с това! Първите впечатления са доста добри като за любителски инструмент. Като го хванеш в ръка се усеща доста тежко и масивно, което ми хареса. Завих няколко "копчета" за проба и се държи доста прилично.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-6DF ... _25481.htm

Прикачен файл

BG_78474_01_b.jpg
BG_78474_01_b.jpg (58.46 KиБ) Видяна 3383 пъти
juvigy - специалист
За копчета по-добро е това:
http://img06.prodavalnik.com/images_pro ... 85x461.jpg
Картонаджиите много го ползват. Това дето си го показал е по скоро за пробиване.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: