Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Привет пак от мен. Търся от доста време някоя китайска мотофреза която е безнадеждно разбита или с заминал двигател за която няма части в БГ, ако ще да е Кипор за която ще трябват скъпи чаркове от Канада. За мен не е проблем това защото обичам да ровичкам в двигатели. Няма значение от марката ако някой ми я предложи. :partyman:
iivanov - майстор
profesionalist_wood написа:
..., ако ще да е Кипор ... :partyman:
Хич не си прост.Ми че кипор са от марковите китайци.И частите не идват от Канада, щот има"Kipor service Europe" :partyman:
mariayn - специалист
Само не разбрах ти искаш да си купиш или да ти подарят.
Да ми подарят някоя безнадеждно разбита фреза с заминал двигател. Не държа баш да е кипор,ами някой незнаен китаец като ЛайБао :-D В канада преди години правеха клапаните пък спряха производството и сигурно ги правят в гаража на чичо Ли в Китай
jekasus - майстор
Що, форда не става за нищо и ще го правиш мотофреза :-D
А фордака вие като Варшава-Виу Виу :lol: и пушеци излизат отвсякъде като парен локомотив
ZEDYCUS - майстор
Ми ще вие я, ако са пробити маркучите за турбото. Слагай и масло поне 10W40 полусинтетика, че ще спре и въобще да се обажда. Идеята на жекасус не е за изхвърляне в краен случай. То дизела си върви и без да натискаш газта. :)
iivanov - майстор
Ей ги кипорите.Най-малкия и най-големия.Такова бижу не се подарява. Имат екстри, като на японски мотоблок, тежък клас.

Прикачен файл

20110402080142.jpeg
20110402080142.jpeg (40.61 KиБ) Видяна 2868 пъти

Прикачен файл

20120818133710.jpeg
20120818133710.jpeg (36.54 KиБ) Видяна 2868 пъти
Eee ти пък какви фрези изкара,едва ли не цялото ТКЗС :lol: Зедикус,мислил съм този вариант с такова масло за мотора

Тема "Някой да предложи нещо за мотофрези?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: