Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Не знам кое Гризли визираш, ама това от лидл си е германско лого явно на китайска техника. Но съм ползвал техни неща в Германия- дробилка, верижен трион, ел метла, тревокосачка и е солидно направено, не показа дефекти.
nikolson - майстор
mitko64 написа:
И аз взех 2 броя от шкурките, направо са без пари.
Какъв номер на зърното са/имат?
nikolson - майстор
Сега, за "grizzly". Grizzly Garten Gerette Gmbh и Grizzly tools са две отделни фирми, базирани в САЩ и Германия.
web http://grizzly.biz/index2.htm
http://www.grizzly.com/
mitko64 - майстор
Мисех, че е визирана американската. Там е явно много сериозна работа. В колата са, но почват от 40( най ми трябват). Сега ги донесох- 40,60,80,100,120 и 150.
batman - специалист
Перфоратора си отиде и то след като е работил съвсем малко! Взеха го за ремонт от Лидъл. Освен моя в магазина имаше и още един. Дали не започват да си показват качествата?
ferrari4456 - специалист
Какво прави като се повреди?
Какво му стана?
Това е машина за спокойна работа без напрягане и такива.Не трябва да се кърти бетон като с къртач където някой беше пуснал една снимка на предишната или по предната страница.Какво очаквате от една такава машина?Въпреки това ще ми е интересно какво е станало с нея и какво е правено когато е станало.
stan73 - майстор
И на мен !
aiako - специалист
ferrari4456 написа:
Какво прави като се повреди?
Какво му стана?
Това е машина за спокойна работа без напрягане и такива.Не трябва да се кърти бетон като с къртач където някой беше пуснал една снимка на предишната или по предната страница.Какво очаквате от една такава машина?Въпреки това ще ми е интересно какво е станало с нея и какво е правено когато е станало.
Аз съм пуснал снимката и да му направя малко ПР и днеска 10-15 метра канал за кабел изкъртих. Та според мен не ги натоварвате достатъчно :-D. Разбира се не приемайте предишното изказване сериозно, на мен поялника ми също отиде на ремонт, след 10 дни ми дадоха следващият модел.
mitko64 - майстор
Те добре че си ги приемат безропотно. На моето Спарки когато му се пръсна цилиндъра на компресора, коментара в сервиза беше- това е перфоратор, за къртене си има къртачи, и хайде 60 лв. в минус.
ferrari4456 - специалист
Може да направиш едно видео, интересно ще бъде.Може да се пусне в youtube за да видят хората, ако някой иска да си го купи.
10-15 метра в бетон или?Не че е нещо много но ми е интересно.И да питам как се справя с охлаждането?За колко време загрява и колко време иска изтиване и такива.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: