Нека намерим най-тънките цени.
batman - специалист
Когато се скапе го връщаш в магазин на Лидъл. При мен обаче най-вероятно е станало някакво объркване, или в магазина или в сервиза, защото упорито се опитват да ми набутат някакъв друг перфоратор имам в предвид същия модел, но на някой друг. Иначе дефектът беше голямо искрене при включване и загуба на мощност докато си пробиваш.
stancho123 - специалист
Гледам темата е доста разводнена, първо ножове, секс, кой какво прегрявал, абе пълно. :butthead:
Сега към въпроса почна лидълския ми да искри отвътре и го занесох в лидл и го приеха и ми се обадиха да ходя да го взема и си го взех и пак искри и като ги питах ми казаха, че е бил използван неправилно.И ми е чудно как като е ползван 2-3пъти питах ги дали могат да го поправят и съответно да им платя и те ми викат ние сме гаранционен сервиз.Някакво много тъпо.Някой да знае къде може да го поправят?
Питах ги в лидл дали имат нов някъде по веригата си и те ми викат ,че нямат мислех, ако имат да го изискам и да си го купя пак.
ESPACE - майстор
stancho123 написа:
почна лидълския ми да искри отвътре
За какъв точно инструмент говориш?
stancho123 написа:
ако имат да го изискам и да си го купя пак.
Това пък защо, защото е много издръжлив ли? Нека си искри стария, като изгори им го носи да го правят!
stancho123 - специалист
Просто не мога да намеря друга толкова евтина и що годе добър мултитул.Ако имаш предложение съм отворен.
guroto - специалист
stancho123 написа:

Сега към въпроса почна лидълския ми да искри отвътре и го занесох в лидл и го приеха и ми се обадиха да ходя да го взема и си го взех и пак искри и като ги питах ми казаха, че е бил използван неправилно...Някой да знае къде може да го поправят?
Колега за новия модел перфоратор ли говориш,този който е 3J?Аз имах стария модел,който е 2.2J,но миналата седмица го продадох за 80лв. =D>На него в книжката му,както и в сайта на Лидъл за уредите им,за гаранционен сервиз е упоменат Ейнхел с адрес Варна.Предполагам,че и при теб е същото,ако новият модел също е на Ейнхел.
Chefo77 - майстор
Оня вече има винтовертче. Мноого готино - малко, удобно, с много битове, в куфарче ...
stan73 - майстор
Честито ! :) Да ти върши работа дълго и безпроблемно !
(аз не си взех от тези защото в този клас (естествено не са толкова хубави, но пак вършат работа) имам вече 2, един Манесман и един Райдър)
mitko64 - майстор
Аз взех битовете. Дали са издръжливе не знам. Иначе готина кутийка с клипс за закрепване на колана, различно оцветяване( PH,PZ,Torx), автоматично заключване в държача, автоматично избутване при дърпане втулката на държача.
aiako - специалист
Chefo77 написа:
Оня вече има винтовертче. Мноого готино - малко, удобно, с много битове, в куфарче ...
Нормално ли е бита да може да мърда надолу нагоре ?
Chefo77 - майстор
aiako написа:
Chefo77 написа:
Нормално ли е бита да може да мърда надолу нагоре ?
Натисни бита силно надолу или натисни препуциума, и после бита надолу. И при мен не искаше, но го научих :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: