Нека намерим най-тънките цени.
aiako - специалист
Абе и аз го съветвах и неще, мърда си като видията на перфоратора...
Ще го посъветвам с касовата и в магазина.
stan73 - майстор
И аз си купих днес комплектчето битове с държател (с препуциум :) ). Бита и при мен си мърда малко навътре и навън с около 2 мм (като че ли пружинира). Но смятам, че при завиване/развиване след като се натисне машината стабилно (а натиск така или иначе си трябва, защото иначе бита излиза от шлиците на главата на болта примерно) няма да има проблеми.
nikolson - майстор
Ний на препуциума му викаме вожа. Та си е нормално да пружинира де :-D .
nikolaytatarov - специалист
Моя перфоратор го врех наскоро,за ремонт на баня и голям тормоз му турих,събаряне на мазилка пробиване на плоча и къртене ,мога спокоино да кажа че за този ценови клас е перфектен.
batman - специалист
След едномесечно прехвърляне от Лидъл ми върнаха парите. Обмислям да взема Спарки или Макита. Стига вече ефтинджоси.
mitko64 - майстор
Ако мислиш да къртиш със Спаркито го чака същата съдба. Само че от сервиза им пари назад няма да видиш.
Chefo77 - майстор
Някой нещо за пневматичния перфоратор, който влиза в четвъртък? Какво мога да правя с това животинче, някой има ли представа?
ZEDYCUS - майстор
:lol: Да се почесваш някъде ..... сигурно ще върши. :-D
stan73 - майстор
Chefo77 написа:
Някой нещо за пневматичния перфоратор, който влиза в четвъртък? Какво мога да правя с това животинче, някой има ли представа?
Градски, според брошурата в нета, той е на промо от вчера. Ако ти трябва наистина по-добре не чакай чак до четвъртък, че може и да ги свършат дотогава...
Ето и линк:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-1FA ... _27193.htm
ESPACE - майстор
Никакъв интерес нямаше вчера към тия пневматични къртачи. Някак си като играчка ми изглеждаха. Аз си взех един гайковерт, не че ми трябва много ама краста, да има :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: