• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
shotik - майстор
teon ,на мен ми се вижда като едновремешни кранове за чешма,но не ми е под ръка моята ,за да погледна дали е така или не . :?
bulhomes2 - майстор
Chefo77 - майстор
nikolson написа:
Chefo77 написа:
Като правиш нещо, прави го с акъла си.
:-D То "това" не се прави с акъла. А иначе, не става дума само за женени, нали.
Точно с акъла трябва да се прави. Без значение дали си женен, или не - еби УМНО. А не като мой колега ... вътре, пък каквото стане... Стана - аборти маборти и ходеше като дизел ...
teon - специалист
shotik написа:
teon ,на мен ми се вижда като едновремешни кранове за чешма
+1...почти съм сигурен...имахме такъв навремето-беше бронзов,без покритие и според мен функционален...вече рядко се срещат...
lov - майстор
teon написа:
http://prodavalnik.com/nakraynik-za-rko ... -i40538205
...въпреки че е много убедителен в описанието, не мисля че е това за което го продава...просто от любопитство-някой има ли идея какво е?...
Най обикновен но за времето си модерен кран за чешма. По онова време ги слагаха по заведенията в тоалетните. Дори и в къщи по едно време имахме монтиран такъв. Продавача си мисли че е разпрусквач защото от пред на отвора долния край на това което затваря е нацепено на 6 и прилича на дюза. Скоро премятах един такъв из чарколаците на вилата.
shotik - майстор
Вече е сменено заглавието и информацията и пак е неточно,това си е кран/или както му казваха на времето -канелка/ за монтаж на водопровод.
radius - майстор
Прикачен файл:
philips.png
А познайте кой купи гетобластера да си слуша радио :rock: :supz: :rock: на село. На това отгоре с отстъпка 30% и в супер запазено състояние.
bulhomes2 - майстор
Съмнява ме, че ще е някой, който току що е чел за катодни отводнители...

... и има сметка в Сибанк...
radius - майстор
:lol:
masterval - майстор
Верно има добри попадения :-D

продавам конпутарни биора по 30л
Зъбилекарски инструмент
Лопата от неръждаваема стомана
Продавам Лолкмен Панасоник Рк-рх60
  • 1
  • 36
  • 37