Нека намерим най-тънките цени.
talaz1 - помощник
stan73 написа:
Не е недомислица, ако си допуснал да ти падне толкова акумулатора, характеристиките му дотолкова ще са се влошили, че по-добре друг.
Не е вярно имал съм напълно разрден акумулатор (под 5V) и след зареждане и почти всекидневно каране изкара 2г. Кой Българин би хвърли акумулатор без да опита да го съживи?
stan73 - майстор
Всеки е свободен да прави това, което иска и може. :)
На мен това зарядно ми харесва (с компактните си размери/тегло, функции/възможности, удобства, дизайн и т.н.) , а ако се наложи мога и с древното зарядно, което правих, още в техникума преди поне 25 години да "вдигна" акумулатора и от нулата дет' се вика, но не трябва да се допуска екстремен разряд.
monster18 - специалист
Мнение за отвертките от новата промоция http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-865B3465 ... il&id=3078
razli4en73 - специалист
Зарядното аз също го взех,отдавна чаках да го пуснат.Преди бях ползвал назаем предния модел,но мисля че си струва чакането за по новия.Тествах го и съм много доволен.За мен това е съвременен уред,който не само зарежда,а и щади акумулатора .А за старите,"истинските" тежащи като електрожен който иска да си ги ползва,много често те съсипваха акумулатора.То е все едно да правиш сръвнение с мобифоните от 90-те и сегашните смартфони.
ESPACE - майстор
razli4en73 написа:
Зарядното аз също го взех,отдавна чаках да го пуснат.Преди бях ползвал назаем предния модел,но мисля че си струва чакането за по новия.Тествах го и съм много доволен.За мен това е съвременен уред,който не само зарежда,а и щади акумулатора .А за старите,"истинските" тежащи като електрожен който иска да си ги ползва,много често те съсипваха акумулатора.То е все едно да правиш сръвнение с мобифоните от 90-те и сегашните смартфони.
Мислех да не вземам отношение по зарядното, ама чак пък такива хвалебствия. :) Ами то по тази логика един Imax В6 е като GSM спрямо мобифон сравнен с въпросното зарядно. С възможност ти да си определяш зарядния ток, ти му задаваш колко елемента е батерията, да му залепиш термодатчик и да може да изключи при повишаване на температурата на акумулатора и най важното - виждаш какъв капацитет е "натъпкал" в него и си правиш изводи за състоянието му.
stan73 - майстор
Така е, но това изисква известни познания, докато лидълското - просто го включваш и избираш моторетката, колата или снежинката (всеки средноумен зеленчук може да го направи) и пак ще има добре зареден и запазен акумулатор.

П.П. За никелметалхидридни акумулатори имам зарядни устройства Маха 9000Ц (последният да затвори вратата :) ) и Троник 980 (произведен за Англия). Всички знаем възможностите на махата, и въпреки, че троникът и отстъпва почти по всичко, а и аз разполагам с нужните познания, ми е по-удобно, а и много по-често ползвам троникът (какво остава за хора, които не са наясно с химията, процесите, изискванията и т.н. за съответните акумулаторни батерии).
Последна промяна от stan73 на чет яну 30, 2014 9:19 pm, променено общо 1 път.
razli4en73 - специалист
Мисля не съм казал,че това зарядно е върха на сладоледа и няма,по добри с повече възможности ,но и доста по скъпи
Valkooooo - специалист
Днес и аз взех зарядното. Но все още не мога да взема отношение по техническите му характеристики. В събота или неделя ще го пробвам на акумулатора на моята кола ( не съм я карал две седмици) да го дозаредя. Ще видим какво ще покаже.
stiv1961 - майстор
stan73 написа:
Така е, но това изисква известни познания, докато лидълското - просто го включваш и избираш моторетката, колата или снежинката (всеки средноумен зеленчук може да го направи) и пак ще има добре зареден и запазен акумулатор.
Не беше ли ти с едно такова прецакано зарядно :?
ESPACE - майстор
razli4en73 написа:
Мисля не съм казал,че това зарядно е върха на сладоледа и няма,по добри с повече възможности ,но и доста по скъпи
Не са много по-скъпи. Ето тук един ги продава по 55лв. http://prodavalnik.com/imax-b6-imaxb6-ac-i39616335

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: