• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
shotik - майстор
То не било толкова лесно да се намери къде да ги напълнят,дори и да продадат нови !
Днес три часа из София,към 10-12 км,8 магазина и ателиета ,само на едно място ми казаха ,че могат да ги пълнят,но трябвало да се знае какво е мастилото,че различни мастила не е хубаво да се смесват и толкоз.
Сина ми намери в ибей комплект 12 /3 Х 4 броя/ за към 10 паунда и ги е поръчал.
След два часа аз попаднах на един адрес и се обадих ,имат мастила по 100 мл в 4 бр шишенца общо за 44 лв.Нямах възможност да ида ,но след петък може и да проверя какви са тези комплекти за доливане на мастилници.
corropt - напреднал
Малко късно се включвам, но да ви кажа че на Васил Друмев в близост до птичия пазар от 2 месеца не работят и са си преместили офиса на друго място. Има табелка с адреса ако някой го интересува може да го препиша утре и да напиша тук.
MamaMy - майстор
Правилно са ти казали. Започнеш ли с едно мастило не е хубаво да го сменяш. То е като инсулина или дрогата :lol: . Истината е, че никой производител не си публикува химическия състав на мастилата. Другите бъркат и се опитват да налучкат като някои са много близо, а други откровено нямат нищо общо. По-лошото е, че често мастилата са несъвместими едно с друго и се пресичат. Даже руснаците бяха правили експерименти под микроскоп и беше интересно. Смесват оригинално и друго мастило. Докато не са смесени и двете изглеждат идеално. Като се смесят и започва да се образува утайка като сухо вещество от пигментите, а останалото се обезцветява и остава само разтворителя. Това направо ме изуми. След като го гледах заредих няколко мастилници с промивка и ефекта беше много добър. Забелязвам, че и брата китаец е стигнал до този извод и вече предлага чисто нови и празни патрони, а ти си ги наливаш с каквото желаеш. Лошото е, че в главата винаги остава известно количество. Ако си попаднал на добър продукт влиянието е минимално и няма да се запуши главата. За съжаление отдавна вече не се занимавам със зареждане на мастиларки и нямам никакво наблюдение за подходящи мастила като марка за теб.
  • 1
  • 2

Тема "Пълнене на мастилници за принтер в София?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: