• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Може да сложа СОТ нататък,сложил съм в апартамента си. Но тъкмо да гледам директно на телевизора кой минава на улицата
Mega - специалист
Аз съм сложил камера на прозореца отвътре и снима към входа. Тоест ако някой дойде снима лицето, ако не е с маска. Двойна врата и СОТ. Ако разбият едната ги чака втора, но вече алармата задейства. Друго спасения няма. Комшията имаше куче и го застреляха на място. Кучето помага ако си там то ги надушва отдалече. Проблема със СОТ-а при мен е че не важи за зимата. Тогава отказват да идват, защото е непроходимо за тях. За щастие и за тъмно зелените е непроходимо.
Stefan_62 - майстор
Mega написа:
За щастие и за тъмно зелените е непроходимо.
Не са реши ли, не са дошли, за тях пречки няма когато става въпрос за грабеж. Но дано никога не те посещават. :drinkers:
Stefan_62 - майстор
profesionalist_wood написа:
Може да сложа СОТ нататък,сложил съм в апартамента си. Но тъкмо да гледам директно на телевизора кой минава на улицата

Ти искаш да гледаш телевизия в къщи как живеят местните, или да си охраняваш вилата по въэможно най добрият начин да не ти я оберат :lol: , ако е второто по-добре не слагай камери :lol:
Chefo77 - майстор
Mega написа:
Проблема със СОТ-а при мен е че не важи за зимата. Тогава отказват да идват, защото е непроходимо за тях. За щастие и за тъмно зелените е непроходимо.
Те тези са егати фирмата, заклевам се! Да си купят джипове! Ако нямат пари за крушки на фаровете, и през нощта ли няма да идват? Нали си плащаш за 24/7?
Напомня ми за една комична случка ... закусваме с колегата и гледаме как двама бутат в дъжда една кола на СОТ, май на "Фараон" беше. Надявам се, че не са отивали на сигнал ... :) :)
От всички камери само втората е добра другите са с малко ТВ линии а за третата освен че е 600 ТВ линии и гаранция 12 месеца нищо друго. Колегите са прави за СОТ поне ще дойде някои да види какво става.
resistbody - майстор
Имам камери в магазина, когато влязоха, откраднаха стотинки около 30лв(само стотинките оставяме вечерта) и компютъра заради камерите(не че щеше да се види нещо де...) компютъра струваше 50лв(LCD-то си седеше), но имаше софтуер и данни за много повече... сега сме със СОТ, но след дъжд качулка... при кражба и наличието на СОТ мисля имаше нещо като застраховка(не съм сигурен, баща ми се занимава с това)
iivanov - майстор
Чувал съм, че СОТовете ги работели с електрошок.Влизат, оглеждат се за контролното табло, изпържват го и нямаш СОТ.
profesionalist_wood - майстор
Ми ще избера второто с куполната камера,само,че не ми е ясно ще изисква ли рекордер? Или е със SD карта? :?
  • 1
  • 2

Тема "Охранителни камери-какви?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: