Нека намерим най-тънките цени.
brum - майстор
Аз го смятах, ама не ми излиза да го докарам на тия пари. В Ташев има евтини пластмасови тръби за вода, на ~40 ст/м. Найлона и той е някаква и друга пара. И излиза 20лв за по-къс от тоя. А тоя ако е 1м ще ми е идеален, по 2-3 реда марули във всеки парник :) .
mitko64 - майстор
Yes! :supz: След две години чакане най- после водоструйката. Като че ли имах предчуствие, та се не хвърлих на стълбата и артисаха парички. А дано ни зарадват скоро и с пендула.
talaz1 - помощник
mitko64 написа:
Yes! :supz: След две години чакане най- после водоструйката. Като че ли имах предчуствие, та се не хвърлих на стълбата и артисаха парички. А дано ни зарадват скоро и с пендула.
Щом не е пароструйка, друго си е 40-50°C вода дето бута и мазнотиите иначе полувинчата работа.
mitko64 - майстор
Как да стане с пароструйка за колата, терасата или плочниците отвън?
talaz1 - помощник
mitko64 написа:
Как да стане с пароструйка за колата, терасата или плочниците отвън?
Ми то всяка пароструйка може да работи и като обикновенна водоструйка ( без да загрява водата) Това просто е една супер екстра на обикновенната водоструйка!
mitko64 - майстор
А вдига ли 150бара да брича тревичките?
talaz1 - помощник
mitko64 написа:
А вдига ли 150бара да брича тревичките?
в зависимост от мощността вдига даже и повече
potrebitel123 - помощник
talaz1 написа:
mitko64 написа:
Щом не е пароструйка, друго си е 40-50°C вода дето бута и мазнотиите иначе полувинчата работа.
Така си е прал съм килими и патеки с водоструйка и с пароструйка разликата е огромна! Изпира се без да търкаш с препарати и за тройно по бързо време, перфектно!
bulhomes2 - майстор
А не можеш ли на водоструйка да и пуснеш топла вода от чешмата и пак да си свършиш работа?
potrebitel123 - помощник
bulhomes2 написа:
А не можеш ли на водоструйка да и пуснеш топла вода от чешмата и пак да си свършиш работа?
Неможе, защото топлата вода ще свърши за 5-6мин. дебита на водоструйката е 450л/ч освен това е супер неудобо да разпъваш маркучи през цялата къща!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: